arrow_upward

Kungsbacka

Att ha ett kontor i Kungsbacka innebär inte bara alla praktiska möjligheter och bekvämligheter. Här finns utrymme att tänka fritt och låta idéerna flöda, vår vision är att alltid förse våra kunder med en inspirerande,...Läs mer

Skapa sökprofil

## Kungsbacka erbjuder fina, nya och fräscha kontor

Söker du och ditt företag efter en ny kontorsplats? Då har vi lösningen för dig. Vi på Kungsbacka kontor hjälper alla våra kunder genom processen att hitta den perfekta lokalen. Vi anpassar oss alltid efter kundens behov i den mest möjliga mån. Alla våra lokaler är ljusa, nya och fräscha. De är trevliga att vistas i och speciellt anpassade för kontorsarbete och för att få fram de bästa resultaten. Alla företag som arbetar hos oss får tillgång till lunchrum, mötesrum samt alla praktiska lösningar som är av vikt. Här kan du och ditt företag vara säkra på att kontoret hyrs på era villkor och att ni kan fokusera på ert arbete och lämna det praktiska jobbet till oss. Genom att ta del av detta kommer ni att kunna vara mer kreativa och vistas i en idéberikande miljö. Att slippa tänka på allt praktiskt är bekvämt och ni kommer kunna fokusera fullt ut på ert viktiga arbete. Läs mer om området för att få reda på hur du och ditt företag kan skaffa kontor här.

 

## Brett utbud av kontor i Kungsbacka

Att ha ett kontor i Kungsbacka innebär inte bara alla praktiska möjligheter och bekvämligheter. Här finns utrymme att tänka fritt och låta idéerna flöda, vår vision är att alltid förse våra kunder med en inspirerande, social och rolig arbetsplats. Vi strävar efter att bibehålla en modern och väldigt ansenlig miljö. Eftersom inte endast ett företag arbetar på platsen finns goda möjligheter att skapa ett bredare nätverk och knyta nya kontakter. Här får man nya kollegor, kan hitta nya samarbetspartners och kunder. Den sociala och innovativa miljön gör att företagsklimatet blir positivt och det är vanligt att företagen hjälper och inspirerar varandra. Genom att arbeta här får du alltså inte bara ta del av de praktiska fördelarna, utan också chansen att skaffa nya kunskaper och kontakter av största vikt. Den sociala biten är viktig och här får du just det. Läs mer om oss för att få veta mer om hur du kan gå vidare.

 

## Hela Västsverige i närheten med kontor i Kungsbacka

I den nordligaste delen av Halland finner du Kungsbacka kommun med tillhörande kontor. Centralorten Kungsbacka är medlem i Göteborgsregionens kommunalförbund och ingår i området Storgöteborg. Till Göteborgs centrum tar det med bil cirka 30 minuter och på grund av det korta avståndet är kommunen väldigt populär för pendlare. Men även resten av Väst- och södra Sverige ligger nära härifrån. Städer som exempelvis Malmö, Borås, Halmstad, Helsingborg, Trollhättan och Jönköping ligger alla inom räckhåll och endast ett par timmar bort. Flygplats, centralstation för bussar och tåg samt bra infrastruktur och bilvägar finns nära. I dagsläget är Kungsbacka kommuns näringsliv starkt präglat av småföretag i en bred omfattning av olika branschorganisationer, men handel, bygg, företagstjänster, fastigheter och service utgör den största andelen. Det finns nästan 9000 företag registrerade i området i hela 592 branscher. Det positiva och breda utbudet bidrar till ett positivt och öppet företagsklimat som är optimalt för att växa.

Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Visningar