arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

arrow_drop_up

Kontor finns att hyra på Stockholm, Ingmar Bergmans gata 4, plan 2, 11434 Stockholm Östermalm

Få Priser och Information
info
Vad används dina personuppgifter till?
Order form shadow
Boka visning
Boka visningclose
event
Order form shadow
Kontakta hyresvärden
Kontakta hyresvärdenclose
Order form shadow
Adress (Visa på karta):
Stockholm, Ingmar Bergmans gata 4, plan 2
11434 Stockholm Östermalm
Yta
534 m²
Hiss
Område
11434 Stockholm Östermalm
Avstånd till kollektivtrafik
 
Buss
115 m
 
Spårvagn
115 m
 
Tunnelbana
170 m
 
Båt
238 m
 
Tåg
960 m

Trevlig och flexibel kontorslokal i perfekt cityläge - 300 meter från Stureplan!

På Ingmar Bergmans gata mitt i City har ni nu möjlighet att hyra en kontorslokal i ett mycket populärt läge. Flexibla ytor och god standard. Ljusa ytskikt och stilrena materialval i kombination med ljus och rymd. Lokalen är funktionell, yteffektiv och flexibel.

Planlösningen går att kombinera om ni behöver både separata kontorsrum och kontorslandskap eller en större del landskap.

Möjlighet till 2 entreér så ni kan dela in lokalen i en extern del för besökare/kunder och en intern del för personal alternativt om ni är 2 företag som behöver kunna sitta i samma lokal men ändå avskilt från varandra.

Representativ entré från gatan. Snyggt trapphus med dubbla hissar. Garageplats i huset. Miljöklassat.

Gemensam terass finns på innergården.

Förråd finns i fastigheten i olika storlekar.

Här på Ingmar Bergmans gata mitt i City erbjuds en kontorslokal med ett representativt läge och mycket god standard. Ljusa ytskikt och stilrena materialval i kombination med ljus och rymd. Lokalen är funktionell, yteffektiv och flexibel.

Närheten till Nybrogatan ger en lugnande småstadskänsla runt knuten. Endast ett par hundra meter till shoppingmeckat Hamngatan och Sergels torg. Till höger ligger Stureplan med sin dygnet-runt-puls.

Buss, spårvagn, tunnelbana och taxi på minuten från kontoret till hela Stockholm. Roslagsbanan nås med buss, tunnelbana eller 15 minuters promenad genom lummiga Humlegården.

Allt det bästa Stockholm kan erbjuda inom shopping, hotell och restaurang. Nära till teatrar, konsertlokaler och arenor.

email
Intresserad? Få gratis information om denna lokal

Du kan få gratis information om denna lokal via e-post. Du får hyresvärdens kontaktinformation inom ett par minuter. Vänligen klicka på knappen nedan och fyll i kontaktformuläret.

Område

Liknande lokaler för kontor