arrow_upward

0 lokaler: Karlstad

Karlstad är Sveriges sjuttonde största tätort och ligger precis vid Vänerns nordligaste strand. Symboliskt för staden är bland annat universitetet, katedralen och hamnen. Även solen är en symbol för Karlstad. Karlstad har ett strategiskt läge,...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Karlstads utbud av industrilokaler

Karlstad är Värmlands huvudstad och samtidigt den största staden i Värmland. Med sina nästan 90 000 invånare räknas staden som den sjuttonde på listan över Sveriges största städer. Symboliskt för Karlstad är universitetet, katedralen, hamnen och solen. På vikingatiden var Karlstad, forna namnet Tingvalla, en viktig handelsplats. En del företag har än idag lokaler i staden.

Karlstad som placering för lokaler

Karlstad ligger på Klaraälvens delta och delvis vid Vänern. I staden finns goda kommunikationer. Bra vägar, bussar, tåg men även flyg och båt. Staden har lägre mark priser och därmed kan det vara rentabelt för företag att köpa, hyra eller bygga lokaler i Karlstads trakterna med omnejd. Karlstad ses därmed som en lämplig plats för såväl nystartade företag som för befintliga företag med lokaler i området som växer för var dag.

Näringsliv - kontors-, industri- och produktionslokaler

Rami Rent som är ett av nordens största installations- och serviceföretag med ca. 8300 medarbetare och över 200 lokaler i Skandinavien har även lokaler i Karlstad, med 120 anställda. Även NCC har lokaler i staden med ca. 65 tjänstemän och 190 yrkesarbetare. På listan över stora företag i Karlstad finner vi även Peab, Skanska, Löfbergs Lila och en rad ytterligare stora företag. Viktiga branscher i Karlstad är IT, massa och pappersbranschen samt mötesindustrin.

Största företagen med lokal i Karlstad

På listan över de största och viktigaste företagen som har lokaler i Karlstad finner vi följande:

 • Stora Enso Skoghall
 • Konsum Värmland
 • Ahlmarks
 • Nordic Paper
 • Uddeholms Lesjöfors
 • Karlstads stadshus
 • Löfbergs
 • Helmia
 • Rolls-Royce

Ekonomin växer konstant, nya lokaler öppnar

Karlstad är regionscentrum i Värmland, det är en viktig stad för såväl besök som handel. Karlstad har en väldigt hög handelsindex, främst på grund av mycket kompetens inom de ovannämnda brascherna, främst massa, papper och förpackningar. I staden finns det många spännande arbetsgivare och attraktiva nya jobb hela tiden. Idag finns det totalt ca 9000 företag i Karlstad och siffran växer för varje dag. En stad med växande siffror är attraktiv för såväl affärer som nöjen och lockar nya företag.

Nybygge av lokaler i Karlstad

Gott om plats och billigare mark än andra städer gör Karlstad till en bra placering för nybygge av lokaler. Många företag som vill bygga produktionslokaler väljer Karlstad med omnejd då tillgången på stora markytor är stor och priserna är markant lägre än i andra städer. Många storföretag väljer därmed Karlstadsområdet för att etablera nya lokaler och öppna upp produktion. Oavsett om företagen vill bygga större produktionslokaler med anslutande kontor eller endast kontorslokaler kan Karlstad vara ett bra alternativ, främst på grund av stadens strategiska placering.

Karlstad - en idealisk stad med god kapacitet av lokaler

Strategisk placering, gott om hotellrum och sovplatser samt goda möteslokaler gör Karlstad till en attraktiv mötesstad. Karlstad har även ett strategiskt läge och bra kommunikationer. Karlstad är strategiskt placerat med närhet till både Stockholm, Göteborg och Oslo. Karlstad har god kapacitet när det kommer till möteslokaler och boende. Därmed är det ett attraktivt läge för företag att etablera sig permanent eller endast mötas för affärsdiskussioner. Det finns stora möteslokaler i staden där flera tusen personer får plats samtidigt, därmed kan Karlstad på grund av möteslokalerna och den strategiska placeringen vara en bra placering för stora konferenser.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
 • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
 • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks