arrow_upward

Göteborg Majorna-Linné

Med Coworking i Göteborg Majorna-Linné kan du aktivt ta del av områdets näringsliv. De allra populäraste företagen finns just i detta området. I Majorna kan man verkligen andas in Göteborgs gamla historia och njuta av...Läs mer

Skapa sökprofil

## Finn en perfekt plats för Coworking i Göteborg Majorna-Linné

 

Dessa områden består av många härliga platser för de som är intresserade av att prova på Coworking i Göteborg Majorna-Linné. Om vi börjar med Majorna, kan vi beskriva detta som en sjömannastadsdel, som brukade bebos främst av hamnarbetare. Detta är ett område fullt av backar, med otroligt vacker bebyggelse av landshövdingehus. I Majorna kan man verkligen andas in Göteborgs gamla historia och njuta av vackra omgivningar. Linné är en innerstadsdel med fina parker som Botaniska Trädgården och Slottsskogen. Även detta är en del av gamla Göteborg, med en blandning av äldre och nya byggnader. De många små butikerna på Linnégatan besöks av många turister årligen. Oavsett om du känner dig mest dragen till Majorna eller Linné, finns det gott om lokaler och platser för dig att välja mellan. Det som är allra viktigast är att du har gjort en utförlig lista över dina behov, så att du vet precis vad du behöver få ut av din arbetsplats, och till vilket pris.

 

## Lätt att parkera med Coworking i Göteborg Majorna-Linné

 

Om du kör bil till jobbet kommer du inte ha några problem med parkering. Det lokala bussystemet ser också till att alla invånare kan röra sig runt om i staden utan svårigheter. Om du vill köra bil eller åka buss till din Coworking i Göteborg Majorna-Linné, kan du dra nytta av stadens väl omhändertagna vägar. När det gäller parkering är det alltid viktigt att se till att man har rätt information angående vilka regler som gäller, för att undvika p-böter. Fråga gärna din hyresvärd om parkeringsregler, men kom ihåg att regler ändras ibland och det är du som bilförare som är ansvarig för att hålla dig uppdaterad om vilka regler som gäller. Vissa delar av staden erbjuder också bilpooler, vilket kan vara värt att kolla upp, eftersom det är miljövänligt och ekonomiskt. I denna stad samordnas all kommunal parkering med de andra bolagen och förvaltningarna, vilket leder till ökad kommunikation, större utbud, lägre priser och bättre tillgänglighet.

 

## Coworking i Göteborg Majorna-Linné och kringliggande verksamheter

 

Med Coworking i Göteborg Majorna-Linné kan du aktivt ta del av områdets näringsliv. De allra populäraste företagen just nu i detta område är Stena Line AB, Hotel Waterfront Göteborg, Sjömagasinet, Spar Hotel Majorna KB, Slottsskogsvallen Slottsskogsrinken. Som du kan se är det flera turistrelaterade verksamheter. Andra företag i området är Ölstugan Tullen Mariaplan Majorna, Go Karting, Kompostbutiken, Jo Food AB, Svenska Virtuella System AB, Millas Städservice AB, Rent Kontor AB, Pastabutiken, Silanders Grafiska AB, Data Akut, Te & Kaffe KB, Mindful Yoga i Majorna AB, Roland Carlberg Processystem AB, Nordtec Instrument AB, Kalslaget, Linné Trav AB, Musikutveckling i Göteborg AB, Presento, Scribero, Palabra, Norama Linné 5 AB, Skapet, Blå Byrån, Ekstrom Construction Engineering AB, Elektrotekniska Byrån AB, Cake Center, DL Consulting, CupCake Time, Myrins Texil AB, Efessos Taverna, VoidVoidVoid, CMC Byggadministration AB, Färska Fisken i Göteborg AB, Futsal Club Linné och Majornas Grafiska AB – Intercopy Göteborg. Kommunen strävar efter att ständigt förbättra företagsmiljön för alla lokala företagare och verksamheter.

Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Visningar