arrow_upward

0 Coworking: Majorna-Linné

Med Coworking i Göteborg Majorna-Linné kan du aktivt ta del av områdets näringsliv. De allra populäraste företagen finns just i detta området. I Majorna kan man verkligen andas in Göteborgs gamla historia och njuta av...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Finn en perfekt plats för Coworking i Göteborg Majorna-Linné

Dessa områden består av många härliga platser för de som är intresserade av att prova på Coworking i Göteborg Majorna-Linné. Om vi börjar med Majorna, kan vi beskriva detta som en sjömannastadsdel, som brukade bebos främst av hamnarbetare. Detta är ett område fullt av backar, med otroligt vacker bebyggelse av landshövdingehus. I Majorna kan man verkligen andas in Göteborgs gamla historia och njuta av vackra omgivningar. Linné är en innerstadsdel med fina parker som Botaniska Trädgården och Slottsskogen. Även detta är en del av gamla Göteborg, med en blandning av äldre och nya byggnader. De många små butikerna på Linnégatan besöks av många turister årligen. Oavsett om du känner dig mest dragen till Majorna eller Linné, finns det gott om lokaler och platser för dig att välja mellan. Det som är allra viktigast är att du har gjort en utförlig lista över dina behov, så att du vet precis vad du behöver få ut av din arbetsplats, och till vilket pris.

Lätt att parkera med Coworking i Göteborg Majorna-Linné 

Om du kör bil till jobbet kommer du inte ha några problem med parkering. Det lokala bussystemet ser också till att alla invånare kan röra sig runt om i staden utan svårigheter. Om du vill köra bil eller åka buss till din Coworking i Göteborg Majorna-Linné, kan du dra nytta av stadens väl omhändertagna vägar. När det gäller parkering är det alltid viktigt att se till att man har rätt information angående vilka regler som gäller, för att undvika p-böter. Fråga gärna din hyresvärd om parkeringsregler, men kom ihåg att regler ändras ibland och det är du som bilförare som är ansvarig för att hålla dig uppdaterad om vilka regler som gäller. Vissa delar av staden erbjuder också bilpooler, vilket kan vara värt att kolla upp, eftersom det är miljövänligt och ekonomiskt. I denna stad samordnas all kommunal parkering med de andra bolagen och förvaltningarna, vilket leder till ökad kommunikation, större utbud, lägre priser och bättre tillgänglighet. 

Coworking i Göteborg Majorna-Linné och kringliggande verksamheter

Med Coworking i Göteborg Majorna-Linné kan du aktivt ta del av områdets näringsliv. De allra populäraste företagen just nu i detta område är Stena Line AB, Hotel Waterfront Göteborg, Sjömagasinet, Spar Hotel Majorna KB, Slottsskogsvallen Slottsskogsrinken. Som du kan se är det flera turistrelaterade verksamheter. Andra företag i området är Ölstugan Tullen Mariaplan Majorna, Go Karting, Kompostbutiken, Jo Food AB, Svenska Virtuella System AB, Millas Städservice AB, Rent Kontor AB, Pastabutiken, Silanders Grafiska AB, Data Akut, Te & Kaffe KB, Mindful Yoga i Majorna AB, Roland Carlberg Processystem AB, Nordtec Instrument AB, Kalslaget, Linné Trav AB, Musikutveckling i Göteborg AB, Presento, Scribero, Palabra, Norama Linné 5 AB, Skapet, Blå Byrån, Ekstrom Construction Engineering AB, Elektrotekniska Byrån AB, Cake Center, DL Consulting, CupCake Time, Myrins Texil AB, Efessos Taverna, VoidVoidVoid, CMC Byggadministration AB, Färska Fisken i Göteborg AB, Futsal Club Linné och Majornas Grafiska AB – Intercopy Göteborg. Kommunen strävar efter att ständigt förbättra företagsmiljön för alla lokala företagare och verksamheter.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks