arrow_upward

0 Coworking: Askim-Frölunda-Högsbo

Skapa goda kontakter med att jobba på Coworking i Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo. Denna stadsdel ligger söder om stor Göteborg. Områdena Hovås, Frölunda, Torg, Flatås, Kaverås Högbohöjd, Högbo, Askim, Billdal, Ruddedalen och Tofta ingår i området med...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo Coworking

Mitt på Sveriges vackra västkust, i de västra delarna av det avlånga landet ligger Västra Götaland län och här hittar man bland annat Göteborg med stadsdelen Askim-Frölunda-Högsbo. Denna stadsdel ligger söder om stor Göteborg. Områdena Hovås, Frölunda, Torg, Flatås, Kaverås Högbohöjd, Högbo, Askim, Billdal, Ruddedalen och Tofta ingår i området med sina hela 56 000 invånare. Stadsdelsförvaltningen är väldigt närvarande och jobbar aktivt för att vara den bästa delen av staden. Stadsdelen växer och idag bor över 60 000 invånare i området, vilket gör det till ett stort och folktätt ställe. De senaste fem åren har ökningen legat på cirka 1000 invånare per år. Stadsdelen planerar att öppna två nya grundskolor inom de närmsta fem åren och ett nytt gymnasium med lockade linjer för att få fler invånare att fullfölja sin gymnasieutbildning. Idag är det endast 71 % av de invånarna som är under 24 år som har ett fullständigt gymnasiebetyg. De kommer även att satsa på en yrkeshögskola med ett nära samarbete med de företag som finns i trakterna. Att jobba frå Coworking i  i Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo är därför inte helt fel. Göteborg planerar stort inför framtiden med hela 150 000 nya göteborgare fram till 2035 med 80 000 moderna, nya bostäder och lika många nya arbetsplatser. Detta visar bara på vilken stor potential staden har om du har som plan att etablera dig i stadsdelen.

Coworking i Askim-Frölunda-Högsbo, med bra kollektivtrafik

Pendel till och från jobbet är inga bekymmer om man finns på denna plats. Det är lätt att hitta parkering när man jobbar i Coworking i Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo. För de som väljer att köra bil istället för att njuta av den goda kollektivtrafiken finns det många smidiga lösningar. Det är lätt att hitta parkering i nära anslutning till de moderna Coworking lokalerna. Det finns mycket bra kollektivtrafik i området och stadsdelen har bra förbindelse till andra närliggande distrikt i Storgöteborg. Närheten till ett storstadsområde på 1 000 000 människor öppnar upp många nya möjligheter och detta är helt enkelt en strategisk plats. Företagsklimatet men även naturklimatet omkring är trevligt, det finns gott om cykelbanor och man kan ta sig till och från arbetsplatserna enkelt och smidigt.

Skapa kontakter med Coworking i Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo

Områdets industriområde Sisjön har länge varit en aktiv handelsplats för många företag, redan sedan 1600-talet och ligger just i Askim med en direkt anslutning till Söderleden och två kilometer från centrum. Göteborg är en stad som njuter av ständig växt på alla håll och kanter, tack vare den strategiska positionen i vårt avlånga land. Många områden inom storstaden genomgår växt med kommersiella och kommunala byggprojekt, vilket både privata invånare och lokala företag drar nytta av. Det har byggts ett flertal nya väldigt intressanta Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo Coworking lokaler. Detta blir ett allt mer använt arbetssätt då det hjälper till att knyta goda kontakter. I Göteborg finns det omkring 30 000 företag registrerade och marknaden är väldigt stor med flera företagsjättar närvarande i staden. I själva Askim finns ca 1200 företag registrerade, i Frölunda finns det runt 5000 företag registrerade och i Högsbo ca 100 företag. Ett företag i just Askim-Frölunda-Högsbo kan bringa stora intäkter då det finns en stor marknad till befogande vilken bransch ditt företag än jobbar inom.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks