arrow_upward

5 kontorshotell: Askim-Frölunda-Högsbo

För lokala nyföretagare och nytänkande entreprenörer, som är ute efter att knyta intressanta kontakter inom det unga och innovativa näringslivet, är ett Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo kontorshotell en av de mest lukrativa positionerna i dagens företagsklimat. De...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Skapa kontakter med ett Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo kontorshotell

För lokala nyföretagare och nytänkande entreprenörer, som är ute efter att knyta intressanta kontakter inom det unga och innovativa näringslivet, är ett Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo kontorshotell en av de mest lukrativa positionerna i dagens företagsklimat. Det är med sådana knytningspunkter som människor möts på ett öppet och inspirerat sätt, eftersom den upplyftande atmosfären ger energi åt just den typen av situationer. Här möts företagare inom alla möjliga branscher och banbrytande diskussioner vidgar vyerna och inspirerar nya perspektiv. På grund av upplägget, med gemensamma fikalokaler och små kök, är det lätt att träffa nya intressanta människor som har intresse för din verksamhet. Dagarna då man såg varandra som konkurrenter finns inte längre kvar; idag är det mer intressant att jobba tillsammans, hjälpa varandra framåt, och njuta av varandras framgång i en positiv spiral. De låga kostnaderna bidrar givetvis till den positiva miljön, då höga utgifter alltid har en förmåga att sprida dålig stämning inom alla typer av företagsklimat.

Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo kontorshotell i ett växande stadsområde

Göteborg är en stad som njuter av ständig växt på alla håll och kanter tack vare den strategiska positionen i vårt avlånga land. Många områden inom storstaden genomgår växt med kommersiella och kommunala byggprojekt, vilket både privata invånare och lokala företag drar nytta av. Det har byggts ett flertal nya väldigt intressanta Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo kontorshotell, som erbjuder stor variation i pris, design, storlek och bransch. Byggprojekten som tar plats har alla blivit godkända av kommunen och utförs enligt väldigt specifika regler och förordningar, vilket försäkrar att kvalitén lever upp till landets höga standarder. Ventilation, parkeringsplatser, avloppssystem, isolering, värmeanordningar och säkerhet av dessa byggnader är i toppklass. Det är rekommenderat att verkligen tänka efter innan man väljer en företagslokal, så att man vet precis vilka behov företaget har. Allt från kundkrets till budget och personalprofil har inverkan på detta val. Det är alltid bra att rådfråga en erfaren företagare innan man tar några beslut som har stor inverkan på verksamheten.

Lätt att hitta parkering med Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo kontorshotell

För de som väljer att köra bil istället för att njuta av den goda kollektivtrafiken finns det många smidiga lösningar. Det är lätt att hitta parkering med Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo kontorshotell. Tack vare den goda stadsplaneringen så finns det bra med parkeringsmöjligheter i området. Hyresvärdar är noga med att informera sina hyresgäster om gällande parkeringsregler, och sedan är det viktigt att alla hyresgäster kollar upp vilka regler som gäller i området. Det är viktigt att komma ihåg att olika tider och priser gäller beroende på dag och tid. Om man trots allt får en p-bot så är det viktigt att betala den så snart som möjligt, eftersom försenad betalning leder till ytterligare kostnader, och ibland även betalningsanmärkning. De som har en betalningsanmärkning kan lida av försämrad kredit, så det lönar sig att betala i tid. Det går att överklaga p-böter, och om man vinner i tingsrätten så får man tillbaka sina pengar. Om man är väl medveten om de gällande förordningarna kan man njuta av goda parkeringsmöjligheter.

star
star
star
star
star
4.5 av 5 / 2 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks