arrow_upward

Etablera en ny butikslokal i Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo. I Göteborg finns det ca 30 000 företag registrerade och marknaden är stor med flera företagsjättar med säte i staden. I Askim finns över 1200 företag registrerade, i Frölunda...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

En Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo butik öppnar upp för affärer

I västra Sverige ligger Västra Götaland län och här hittar man Göteborg, mitt på Sveriges västkust. Göteborg är Sveriges näst största tätort och nordens femte största med ca 570 000 invånare och runt 1 000 000 invånare i Storgöteborg. En butik i Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo kan bringa stora intäkter om du gör det rätt. Det finns en stor marknad till befogande vilket område ditt företag än jobbar inom. Göteborg planerar stort inför framtiden med 150 000 nya göteborgare fram till 2035 med 80 000 nya bostäder och lika många nya arbetsplatser. Detta visar bara på vilken stor potential staden har om du har som plan att öppna upp en lokal, butik eller lager i stadsdelen. I Askim-Frölunda-Högsbo området ska många nya lägenheter byggas där många parkeringsplatser ska rivas för att ge plats. Många nya skolor, förskolor och gymnasium byggs även. Istället kommer parkeringsplatserna ligga under lägenheterna för att ge mer plats. Fler bostäder kommer att byggas där det idag finns gruvor. Yta som används idag för parkeringsplatser kommer att användas till bostäder med plats för lokaler på bottenvåningen. Totalt finns drygt 430 nya lägenheter på Marconigatan i stadsdelen.

Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo butikslokaler

I Göteborg finns det ca 30 000 företag registrerade och marknaden är stor med flera företagsjättar med säte i staden. I Askim finns över 1200 företag registrerade, i Frölunda finns nästan 5000 företag registrerade och i Högsbo ca 100 företag. Några av de många företag i området är Högsbos Lb-Tvätt, Cura Apotek Högsbo, Högsbo El Aktiebolag, Högsbo Bilteknik AB, Nomor i Högsbo, Regionkontor, Högsbo Låssmedja, Högsbo Bilvård, Högsbo Förs Pastorsexp, Bodycote Ytbehandling AB, Verkstaden i Västra Frölunda, Curves Frölunda, Forex Bank, Frölunda Torg, Västra Frölunda Städ, Frukthall i Frölunda Handelsbolag, Espresso House, Stora Frölunda, Clas Ohlson, Västra Frölunda, Falck Ambulans AB, Frölunda, Nordea Bank AB, Gbg Frölunda Torg, Bokia, Frölunda Torg, GEAB The Phone House, Frölunda Torg, Västra Frölunda Församling, Frölunda El & Tele AB, Tk´s Murning Västra Frölunda, Preem Västra Frölunda, TeknikMagasinet, Frölunda, ONOFF, Västra Frölunda, Frölunda Specialistsjukhus, Sjukgymnastiken Västra Frölunda, Kiropraktorkliniken i Frölunda Ola Wimelius och många andra därtill. Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo butikslokalerna har absolut alla förutsättningar för att lyckas med nyetablering.

Butikslokaler i Askim-Frölunda-Högsbo, med bra kollektivtrafik

Det finns mycket bra kollektivtrafik i området och stadsdelen har bra förbindelse till andra närliggande distrikt i Storgöteborg. Närheten till ett storstadsområde på 1 000 000 människor öppnar upp många nya möjligheter och en stor marknad där försäljning verkligen kan sätta igång rejält. I en Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo butikslokal finns i stor utsträckning så det är viktigt att vara specifik med vilken lokal som behövs för just din egna situation. Vilken budget letar du etableringslokal inom och behövs det ett speciellt läge, det är alla faktorer som är viktiga att ha i åtanke när ett lager letas efter uthyrning i Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo området. Om solsida behövs är även det en liten detalj som kan vara avgörande eller om uteserveringen ligger nära till det vackra vattnet i Göteborg. Var specifik med detaljer och budget och se att dina drömmar om butik i just denna tätort kommer till liv.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks