arrow_upward

41 kontor: Askim-Frölunda-Högsbo

Etablera ett kontor i Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo – en stadsdel i framfart. Vid Frölunda torg har stadsdelen Askim-Frölunda-Högsbo i Göteborg ett kontor för medborgarna när de har några frågor eller behöver hjälp med något som rör...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo kontor

Askim-Frölunda-Högsbo är en stadsdel söder om Göteborg. Platserna Hovås, Frölunda, Torg, Flatås, Kaverås Högbohöjd, Högbo, Askim, Billdal, Ruddedalen och Tofta ingår i området med 56 000 invånare. Stadsdelsförvaltningen har sitt kontor i Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo och jobbar aktivt för att vara den bästa delen av staden. Naturen runt om i området är skiftande med närheten till den vackra västkusten med både friluftsbad och etablerade stränder som är välkända både för invånarna och för besökande. Kommunen har även många parker och skog med både naturreservat och uppbyggda friluftsområden. Stadsdelen har varierande bebyggelse med både villor, radhus och lägenheter. Förvaltningen jobbar mycket med att området ska vara en kombistad för alla genom varierande bostäder och landskap.

Kontor i Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo Een stadsdel i framfart

Vid Frölunda torg har stadsdelen Askim-Frölunda-Högsbo i Göteborg ett kontor för medborgarna när de har några frågor eller behöver hjälp med något som rör stadsdelen. Kontoret är beläget mitt på Frölunda torget och där finns handledare till hands på ett flertal språk bland annat bosniska, arabiska, engelska och spanska. Kontorlokalens syfte är att invånarna lätt ska kunna få svar på sina frågor gällande sitt bostadsområde. De hjälper också till när man behöver komma i kontakt med olika myndigheter, fylla i blanketter, har frågor gällande beslut eller bara vill lämna en synpunkt.

Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo kontor - med historia och framtid

Områdets industriområde Sisjön har varit en aktiv handelsplats för många företag sedan 1600-talet och ligger i Askim med direkt anslutning till Söderleden och två kilometer från centrum. Sjösjöns industriområde har varit i bruk sedan Hanssons Pyrotekniska startade sin fyrverkerifabrik med kontor i Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo år 1934. Under 1700-talet gjordes planeringen av de nya området som står kvar än idag. Man anpassade vägar och planerade för bättre infrastruktur för att locka allt fler stora verksamheter till området. Vägarna anpassades även för den kollektivtrafik som skulle bedrivas från och till platsen. Idag är området en av de mest attraktiva i Sverige och många stora företag såsom ICA maxi och MediaMarkt. En del företag har både sin produktion, sitt lager och kontor i Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo. Området har även öppnat ett större köpcentrum med många kända kedjor vilket lockar allt fler kunder till platsen.

Kontor i Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo – en växande stadsdel

Stadsdelen växer och idag bor över 60 000 invånare i området. De senaste fem åren har ökningen legat på cirka 1000 invånare per år. Förvaltningen med kontor i Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo arbetar ständigt för att inte få växtvärk. Samtidigt som antalet invånare ökar måste området växa i samma takt. Stadsdelen planerar att öppna två nya grundskolor inom de närmsta fem åren och ett nytt gymnasium med lockade linjer för att få fler invånare att fullfölja sin gymnasieutbildning. Idag är det endast 71 % av de invånarna som är under 24 år som har ett fullständigt gymnasiebetyg. De kommer även att satsa på en yrkeshögskola med ett nära samarbete med de företag som har kontor i Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo. Målet med detta är att fånga upp allt fler ungdomar och få in dem på arbetsmarknaden med spetskompetens på de kringliggande företagen.

star
star
star
star
star
4.7 av 5 / 3 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks