arrow_upward

9 kontor: Göteborg Östra

Östra området är en del av centrala Göteborg med närhet till både stadens hamn som är den största i Sverige och till centrum. Kollektivtrafiken mot centrum tar cirka 10 minuter genom både spårvagn och tre...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Göteborg Östra kontor – mitt

I centrala Europa

I områdets stadsdelsförvaltning bor det cirka 48 000 invånare. Förvaltningen har sitt kontor i Göteborg Östra och områdena som ingår är: Bergsjön , Kortedal, Uteby, Kvickberg och Gamlastaden. Trots att platsen är en utanför själva stadskärnan finns god kommunikation till resten av staden genom spårvagn och bussar. Området har en lång historia och präglas av en industrihistoria bland annat genom hur Bergsjön kuperades. Området har en vackra miljö med närheten till havet och områdets alla parker. Området är det som växer mest i staden och invånarantalet förväntas att öka ytterligare inom de närmaste åren.

Med kontor i Göteborg Östra – ett växande område 

Det som kännetecknar området är att stor del av invånarna är födda utomlands. Just nu är medelinkomsten och utbildningsnivån betydligt lägre jämfört med resten av staden men det är något förvaltningen med kontor i Göteborg Östra arbetar aktivt med. Man har bland annat öppnat upp för ett språk forum, utökat FSI undervisningen och bjudit in till seminarier för att höra på befolkningen och skapa nya strategier från deras förslag och önskemål. Idag har stadsdelen cirka 48 000 invånare och man räknar med en befolkningsökning på 4000 personer inom en snar framtid. Området har också större antal barn än genomsnittet i staden och man tror att antal yngre pensionärer kommer att öka medan åldersgruppen med äldre pensionärer kommer att minska.

Göteborg Östra – en viktig historia

Bergsjön i Östra har fått sitt namn efter alla de berg och den sjön som skapades i området när inlandsisen kom. Man har bevis på att det levde människor i området redan på stenåldern då man hittat både gravar samt bitar av lerkärl runt om sjön. Runt 1600-talet när innerstaden började ta fart och virke behövdes skövlade man större delen av skogen i området och under slutet av 1700-talet var den så gott som borta. I början av 1900-talet använde marken som ett mindre bostadsställe med enkla hus på ett rum samtidigt som man planerade nya skogsområden. Fabriken i Gamlestaden lockade folk att flytta dit på grund av de billiga tomtpriserna. Idag är området ett typiskt kombiområde med hus, radhus, lägenheter, lokaler och kontor i Göteborg Östra.

Var med och skapa Sverige i Göteborg Östra

Staden är en av Sveriges största arbetsgivare med nästan 50 000 anställda. I takt med att staden ökar i befolkning ökar också de anställda för att kunna ta hand om invånarna så bra som möjligt. De vill vara en attraktiv stad där fler ungdomar går ut nian med godkända betyg, skapa bra arbetsmiljö och kunna vara en hjälpande hand i de lägen där det behövs. Med kontor i Göteborg Östra styrs delar av staden med ett stort engagemang och har under året gjort en medarbetarundersökning som visar att de anställda gillar sin arbetsgivare och tycker om att göra saker för staden.

Många föreningar med kontor i Göteborg Östra

Stadens östra del är känt för sitt rika föreningsliv och många av stadens föreningar driver sin verksamhet och har kontor i Göteborg Östra. Många av föreningarna i området jobbar tillsammans med skolan och fritidsgårdarna för att få ungdomarna mer aktiva. Området jobbar för att utvidga idrottsområdena som finns bland annat genom icke kommunala anläggningar.

star
star
star
star
star
4.5 av 5 / 2 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks