arrow_upward

Göteborg Östra

Göteborg är Sveriges näst största stad och ligger i Västra Götalands län. Staden har en befolkningsmängd på ca 500 000 invånare. Göteborg är som stad väldigt attraktiv att leva i, besöka och arbeta i, därmed...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Lager i Östra Göteborg 

Göteborg är Sveriges näst största tätort och Nordens femte största tätort med omkring 550 000 invånare i ytterområdena och 990 000 invånare i storgöteborg. Göteborg ligger på västkusten vid Göta älvs mynning. Östra Göteborg består av stadsdelarna Bergsjön, Kortedala, Utby och Gamlestaden. I dessa stadsdelar bor det 48 000 människor totalt, och områdena utvecklas ständigt. Detta är staden som ofta kallas för Sveriges framsida. Ett annat populärt smeknamn för Göteborg är Lilla London, eftersom det var engelsmän och holländare som lade stadsgrunden för det vi idag kallar Göteborg. En lagerlokal i Östra Göteborg ger dig inte bara tillgång till Göteborg, utan du får också tillgång till många lager att välja mellan, och det finns ofta prisvärda alternativ.

Tillgång lager i Östra Göteborg

Det är många människor som söker efter lagerlokaler i Göteborg. Handeln i Göteborg växer och det är därför lättare få tag i en industrilokal för ett bra pris eftersom det är stor konkurrens på marknaden. Vissa vill ha en lokal i ett visst specifikt område, medan andra är mer flexibla. Östra Göteborg är populärt, men det finns fortfarande många lokaler att välja från i detta område. Lediga lagerlokaler dyker konstant upp runt om hela Göteborg. Göteborg är en industristad och det är därför naturligt att börja leta här eftersom utbudet är så stort. De fantastiska förbindelserna gör också Östra Göteborg till ett väldigt attraktivt område, speciellt när det gäller företagslokaler och varulokaler.

Fördelarna med lager i Östra Göteborg

VI har listat de största fördelarna med ett lager i Östra Göteborg nedan:

Förbindelser –Det tar 20 minuter att resa med Flygbussen till och från flygplatsen och Göteborg city. I city ligger hållplatser på Korsvägen, Kungsportsplatsen, Nils Ericson-terminalen och Park Aveny och på flygplatsen hittar du bussen direkt utanför incheckningshallen. Göteborg har inte bara en flygplats utan en stor centralstation med fantastiska tågförbindelser där du kan ta X2000 till Stockholm på några få timmar. Du har också motorvägen nära belägen om du hellre kör bil. Billigt – Eftersom det finns ett sådant stort utbud så är det lättare att hitta rätt lagerlokal i Göteborg för rätt pris! Sveriges lilla huvudstad – Om man vill placera sig i Sveriges mest blomstrande industristad så är Göteborg rätt ställe att inrikta sig på. Du har närheten till alla andra städer samtidigt som du placerar dig mitt i händelsernas centrum.

Hur väljer jag rätt industrilokal?

Hur man väljer rätt industrilokal beror helt på vad för behov man har. Läget kan vara väldigt viktigt, speciellt om du behöver snabb tillgång till dina varor, eller om du behöver kunna skicka dina varor på ett praktiskt och bekvämt sätt utan några bekymmer. Det är också viktigt att välja rätt storlek på ditt lager, det gäller ju att allt får plats! Du kan få tag på en mindre lagerlokal i hela Göteborg, medan det är lättare att komma åt de stora lokalerna i t.e.x. Östra Göteborg. Eftersom Göteborg är specialiserad inom industrin så har du ett väldigt stort utbud att välja från, och det är mycket lättare att hitta rätt lokal för rätt pris.

Läs mer om Göteborg Östra på WikiEstate
star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa