arrow_upward

Göteborg Östra

Östra Göteborg är ett stadsdelsnämndsområde i Göteborg. I dagsläget räknas området som ett av stadens starkaste utvecklingsområden. Företagaren som söker efter möjlighet att öppna kontor på ett av de moderna kontorshotellen i Östra Göteborg har...Läs mer

Skapa sökprofil

Kontorshotell i Östra Göteborg

Göteborg är Sveriges näst största stad och ligger i Västra Götalands län. Staden har en befolkningsmängd på ca 500 000 invånare. Göteborg är som stad väldigt attraktiv att leva i, besöka och arbeta i. Här finns en uppsjö av historiska och kulturella attraktioner, goda shoppingmöjligheter, nöjesparken Liseberg och ett mångsidigt näringsliv. Här möter en vacker skärgårdsidyll en pulserande storstad. Detta gör staden populär för såväl invånare och besökare som företag. Storstadens läge gör den om än mer attraktiv som etableringsplats och allt fler företag väljer att flytta hit. En populär stadsdel för företag i Göteborg är Östra. Denna ligger väldigt centralt med nära till det mesta. Stadsdelen har idag ca 47 000 invånare. I området råder en stor etnisk variation vilket gör att stadsdelen karaktäriseras av sin kulturella mångfald. Här finns många industri- och fabriksområden men även fina naturområden med vackra vyer. Många företag väljer just denna stadsdel att etablera sin verksamhet i. Här finns ett stort utbud av kontorshotell i Östra Göteborg som står till nya företags förfogande.

Utbud av kontorshotell Östra Göteborg

En storstad som Göteborg har många arbetsmöjligheter. Här finns ett väldigt brett och mångsidigt näringsliv vilket gör staden till en väldigt populär etableringsplats för företag. Detta är även en målsättning för kommunen. De arbetar aktivt för att locka till sig allt fler företag till staden. Här finns ett stort utbud av kontorshotell i Östra. Många fördelar är att förenas med kontorshotell. Att hyra en kontorslokal underlättar för nyetablerade företag. På ett företagshotell hyr man en färdigutrustad kontorslokal med kontorsmöbler, fax, skrivare, trådlöst internet och så vidare. Allt man behöver tillgå på sin arbetsplats sköts av hyresvärden till en månadskostnad. Det finns redan en bemannad reception, parkeringsmöjligheter, konferens- och mötesrum, luftkonditionering, städhjälp och så vidare. Man kan därför spara mycket pengar och dyrbar tid på att hyra ett kontor på ett företagshotell. Man behöver inte tänka på de praktiska bitarna. Kontorshotellen erbjuder en väldigt god service med en uppsjö av tjänster att tillgå för att kontoret ska passa just din verksamhet. Det finns kontorslokaler att hyra som passar de flesta branscher och ändamål. Det finns allt från små kontor som passar de allra minsta företagen till stora lokaler som passar väldigt stora företag. Sammanfattningsvis finns det många fördelar för dig som företag att etablera din verksamhet på företagshotelli Östra i Göteborg.

Bra kommunikationer i Östra Göteborg

Östra ligger väldigt strategiskt i de centrala delarna i Göteborg. Detta betyder att man har nära till det mesta och att det finns tillgång till en väldigt bra och välutvecklad kollektivtrafik. Det finns buss, tåg, spårvagn och färja att tillgå. Detta underlättar för såväl företag som in- och utpendlare. Stadens infrastruktur med ett bra vägnät, hamn, buss-, tåg- och flygförbindelser lockar företagande till staden och deras olika stadsdelar. Med närhet till två lokala flygplatsområden, Säve- och Landvetter flygplatsområden, kan man enkelt och smidigt ta sig till andra städer eller länder och ha världen som marknad. Detta innebär att staden är väldigt attraktiv för både svenska och utländska företag. Detta ökar möjligheterna för expansion och utveckling. De goda möjligheterna att resa kollektivt i samband med kommunens engagemang att främja företagande lockar allt fler företag att etablera sig på kontorshotell i Östra i Göteborg.

Göteborg är hem åt välkända företag

I Göteborgs kommun finns det många arbetsmöjligheter. Staden har börjat gå från att vara en sjöfarts- och industristad till en stad med ett mer mångsidigt näringsliv. Göteborg är en väldigt attraktiv stad som etableringsplats. Det finns allt från små företag med få anställda till stora internationella företag med flera tusen anställda. Det är de stora industriföretagen Volvo och SKF som dominerar på arbetsmarknaden. Det är dock företag inom tjänstesektorn som producerar flest arbetstillfällen om man bortser från de stora industriföretagen. Allt mer fokus har börjat läggas på forskning och utvecklig. Den största privata arbetsgivaren man finner i Göteborgs kontorslokaler är Volvo Personbilar Aktiebolag med sina ca 13 000 anställda. Den största offentliga arbetsgivaren är Göteborgs kommun med sina ca 35 000 anställda. Kommunen arbetar aktivt för att främja god utveckling av företagen och bibehålla sitt goda företagsklimat samt att locka fler företag att etablera sig på kontorshotell i Östra i Göteborg.

Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Visningar