arrow_upward

1 kontorshotell: Göteborg Östra

Östra Göteborg är ett stadsdelsnämndsområde i Göteborg. I dagsläget räknas området som ett av stadens starkaste utvecklingsområden. Företagaren som söker efter möjlighet att öppna kontor på ett av de moderna kontorshotellen i Östra Göteborg har...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Kontorshotell i Östra Göteborg

Göteborg är Sveriges näst största stad och ligger i Västra Götalands län. Staden har en befolkningsmängd på ca 500 000 invånare. Göteborg är som stad väldigt attraktiv att leva i, besöka och arbeta i. Här finns en uppsjö av historiska och kulturella attraktioner, goda shoppingmöjligheter, nöjesparken Liseberg och ett mångsidigt näringsliv. Här möter en vacker skärgårdsidyll en pulserande storstad. Detta gör staden populär för såväl invånare och besökare som företag. Storstadens läge gör den om än mer attraktiv som etableringsplats och allt fler företag väljer att flytta hit. En populär stadsdel för företag i Göteborg är Östra. Denna ligger väldigt centralt med nära till det mesta. Stadsdelen har idag ca 47 000 invånare. I området råder en stor etnisk variation vilket gör att stadsdelen karaktäriseras av sin kulturella mångfald. Här finns många industri- och fabriksområden men även fina naturområden med vackra vyer. Många företag väljer just denna stadsdel att etablera sin verksamhet i. Här finns ett stort utbud av kontorshotell i Östra Göteborg som står till nya företags förfogande.

Utbud av kontorshotell Östra Göteborg

En storstad som Göteborg har många arbetsmöjligheter. Här finns ett väldigt brett och mångsidigt näringsliv vilket gör staden till en väldigt populär etableringsplats för företag. Detta är även en målsättning för kommunen. De arbetar aktivt för att locka till sig allt fler företag till staden. Här finns ett stort utbud av kontorshotell i Östra. Många fördelar är att förenas med kontorshotell. Att hyra en kontorslokal underlättar för nyetablerade företag. På ett företagshotell hyr man en färdigutrustad kontorslokal med kontorsmöbler, fax, skrivare, trådlöst internet och så vidare. Allt man behöver tillgå på sin arbetsplats sköts av hyresvärden till en månadskostnad. Det finns redan en bemannad reception, parkeringsmöjligheter, konferens- och mötesrum, luftkonditionering, städhjälp och så vidare. Man kan därför spara mycket pengar och dyrbar tid på att hyra ett kontor på ett företagshotell. Man behöver inte tänka på de praktiska bitarna. Kontorshotellen erbjuder en väldigt god service med en uppsjö av tjänster att tillgå för att kontoret ska passa just din verksamhet. Det finns kontorslokaler att hyra som passar de flesta branscher och ändamål. Det finns allt från små kontor som passar de allra minsta företagen till stora lokaler som passar väldigt stora företag. Sammanfattningsvis finns det många fördelar för dig som företag att etablera din verksamhet på företagshotelli Östra i Göteborg.

Bra kommunikationer i Östra Göteborg

Östra ligger väldigt strategiskt i de centrala delarna i Göteborg. Detta betyder att man har nära till det mesta och att det finns tillgång till en väldigt bra och välutvecklad kollektivtrafik. Det finns buss, tåg, spårvagn och färja att tillgå. Detta underlättar för såväl företag som in- och utpendlare. Stadens infrastruktur med ett bra vägnät, hamn, buss-, tåg- och flygförbindelser lockar företagande till staden och deras olika stadsdelar. Med närhet till två lokala flygplatsområden, Säve- och Landvetter flygplatsområden, kan man enkelt och smidigt ta sig till andra städer eller länder och ha världen som marknad. Detta innebär att staden är väldigt attraktiv för både svenska och utländska företag. Detta ökar möjligheterna för expansion och utveckling. De goda möjligheterna att resa kollektivt i samband med kommunens engagemang att främja företagande lockar allt fler företag att etablera sig på kontorshotell i Östra i Göteborg.

Göteborg är hem åt välkända företag

I Göteborgs kommun finns det många arbetsmöjligheter. Staden har börjat gå från att vara en sjöfarts- och industristad till en stad med ett mer mångsidigt näringsliv. Göteborg är en väldigt attraktiv stad som etableringsplats. Det finns allt från små företag med få anställda till stora internationella företag med flera tusen anställda. Det är de stora industriföretagen Volvo och SKF som dominerar på arbetsmarknaden. Det är dock företag inom tjänstesektorn som producerar flest arbetstillfällen om man bortser från de stora industriföretagen. Allt mer fokus har börjat läggas på forskning och utvecklig. Den största privata arbetsgivaren man finner i Göteborgs kontorslokaler är Volvo Personbilar Aktiebolag med sina ca 13 000 anställda. Den största offentliga arbetsgivaren är Göteborgs kommun med sina ca 35 000 anställda. Kommunen arbetar aktivt för att främja god utveckling av företagen och bibehålla sitt goda företagsklimat samt att locka fler företag att etablera sig på kontorshotell i Östra i Göteborg.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks