arrow_upward

4 kontorshotell: Lundby

Göteborg ligger på andra plats över Sveriges näst största städer. Samtidigt är det den femte största staden i Norden och har ungefär en halv miljon invånare. Det finns många företag, kontorshotell och industrilokaler i Lundby...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Kontorshotell i Lundby Göteborg

Den näst största staden i Sverige är Göteborg och den hittar vi i Västra Götalands län. Idag har staden ca 500 000 invånare. Det är en väldigt attraktiv och populär stad att leva, besöka och arbeta i. Storstaden erbjuder många historiska och kulturella attraktioner, nöjesparken Liseberg, enorma shoppingmöjligheter och ett väldigt varierande näringsliv. Göteborg är en skärgårdsstad där skärgårdsidyll möter en pulserande storstad. Detta gör staden attraktiv för många. För företag är det främst det strategiska läget som gör den så attraktiv som etableringsplats och allt fler företag väljer att flytta hit. En populär stadsdel för företag i Göteborg är Lundby. Stadsdelen har idag ca 50 000 invånare och är väldigt centralt beläget på Hisingen. Här finns det många fina grönområden och så även den största parken i Göteborg. Det finns ett stort utbud av kontorshotell i Lundby Göteborg och därför väljer många företag att etablera sin verksamhet i just denna stadsdel.

Utbud av kontorshotell Lundby Göteborg

I Göteborg som är Sveriges näst största stad finns det många arbetstillfällen. Det är en stad som erbjuder många arbetsmöjligheter inom en uppsjö av olika branscher. Näringslivet är mångsidigt och det råder ett väldigt gott företagsklimat i staden. Detta gör att det blir en väldigt populär etableringsplats för företag. Kommunen arbetar aktivt för att locka företagande till staden och för att det ska råda ett så gott företagsklimat som möjligt. Det finns ett stort utbud av kontorshotell i Lundby Göteborg. Det har blivit allt vanligare att företag hyr en kontorslokal på ett kontorshotell. Det för med sig många fördelar. Det är väldigt enkelt och smidigt att hyra en kontorslokal på ett företagshotell. Detta då man hyr en lokal som är färdigutrustad med allt man behöver, med bland annat kontorsmöbler, fax, skrivare, trådlöst internet, bemannad reception och så vidare. Till en månadskostnad sköts allt det praktiska utav hyresvärden. Utöver de nämnda fördelarna med ett kontorshotell får man ofta även tillgång till konferens- och mötesrum, parkeringsmöjligheter, luftkonditionering, städhjälp och så vidare. Man slipper som nyetablerat företag en hög initial kostnad och sparar därför mycket pengar och dyrbar tid genom att hyra ett kontor på ett företagshotell. Företagshotellen erbjuder ofta en väldigt god service med en mängd av tjänster att tillgå för att kontoret ska passa just din verksamhet. Det finns olika typer av kontorslokaler som passar de flesta branscher och ändamål. Det finns allt från små kontor på några enstaka kvadratmeter som passar de allra minsta företagen till stora lokaler på flera 100 kvadratmeter som passar de stora företagen. Sammanfattningsvis finns det många fördelar för dig som företag att etablera din verksamhet på kontorshotell i Lundby i Göteborg.

Bra kommunikationer i stadsdelen Lundby i Göteborg

I Göteborg finns det tillgång till väldigt goda kommunikationsmöjligheter. Så även i stadsdelen Lundby. Stadsdelen är strategiskt beläget i de centrala delarna i Hisingen. Här har man därför nära till det mesta. Kollektivtrafiken är välutvecklad och utbredd. Man kan med hjälp av transportmedel såsom buss, tåg, spårvagn och färja ta sig till och från staden på ett lätt och smidigt sätt. Detta underlättar för såväl företag som in- och utpendlare. Stadens goda infrastruktur med ett bra vägnät, hamn, buss-, tåg- och flygförbindelser lockar företagande till staden och deras olika stadsdelar. Närheten till de två lokala flygplatsområden, Säve- och Landvetter flygplatsområden, möjliggör att man kan ta sig till andra städer eller länder snabbt och därigenom kunna ha världen som marknad. Detta innebär även att staden är väldigt attraktiv för både svenska och utländska företag. Detta ökar möjligheterna för expansion och utveckling. De goda möjligheterna att resa kollektivt i samband med kommunens engagemang att främja företagande lockar allt fler företag att etablera sig på kontorshotell i Lundby i Göteborg.

Göteborg är hem åt välkända företag

I Göteborgs kommun finns det många arbetstillfällen. Staden är i ständig utveckling och så är även näringslivet. Storstaden har gått allt mer ifrån att vara den sjöfarts- och industristad den var förr till en stad med ett mer varierande näringsliv. Göteborg är en väldigt populär etableringsplats för företag och allt fler etablerar sig i staden. Det finns allt från små företag med få anställda till stora internationella företag med flera tusen anställda. De stora industriföretagen Volvo och SKF är de företag som dominerar på arbetsmarknaden. Dock är det inom tjänstesektorn flest arbetstillfällen finns om man bortser från de allra största industriföretagen. På senare tid har allt mer fokus börjat läggas på forskning och utvecklig i staden. Den största privata arbetsgivaren man finner i Göteborgs kontorslokaler är Volvo Personbilar Aktiebolag med sina ca 13 000 anställda. Den största offentliga arbetsgivaren är Göteborgs kommun med sina ca 35 000 anställda. Kommunen arbetar aktivt för att främja god utveckling av företagen och bibehålla sitt goda företagsklimat samt att locka fler företag att etablera sig på kontorshotell i Lundby i Göteborg.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks