arrow_upward

1 produktion/lager: Ängelholm

Hyr ett lager i Ängelholm, en kommun med ett underbart näringslivsklimat. Godsstråken genom Skåne, Västkustbanan, europavägarna samt flygplatsen gör Ängelholm till den perfekta etableringsorten. Bli en del av den expansiva samt trivsamma företagsmiljön i en...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Lagerlokaler i Ängelholm

När man letar efter lokaler till lagerverksamhet är det ett antal punkter man bör tänka på. Man måste hitta en lokal som uppfyller alla de krav man har i form av lageryta, godsmottagningsutrymmen, säkerhet och mycket mera. Men man måste också välja ett läge med goda kommunikationer och infrastruktur. Till sist måste man givetvis väga alla dessa faktorer mot priset för att få ett kostnadseffektivt distributionscenter. I Ängelholm har man goda förutsättningar att kunna hitta en lagerlokal som uppfyller alla dessa punkter.

Den rätta lagerlokalen i Ängelholm

I Ängelholm finns det flera områden med lämpliga lager- och logistiklokaler. Ofta finns dessa i områden med nära anslutning till E20/E6 som till exempel Rebbelberga. För att hitta en lämplig lagerlokal kan man kontakta Ängelholms kommun som har ett flertal initiativ för att hjälpa företag att hitta rätt fastigheter för sina behov och de kan också underlätta med att förmedla kontakter med lämpliga hyresvärdar.

Det finns gott om logistikfastigheter i olika storlekar och med all den utrustning som ett modernt logistikföretag behöver. Oavsett om det är en extra stor yta för containerförvar eller toppmodernt kyllager för livsmedel man behöver, finns det gott om alternativ i Ängelholm.

Det finns även ett flertal byggföretag i staden, såsom PEAB, som kan hjälpa den som vill bygga en egen logistikfastighet från grunden. Även denna typ av projekt kan man få stor hjälp med från Ängelholms kommun.

Ängelholms Infrastruktur

En bra lagerlokal måste vara omgiven av god infrastruktur och ha ett strategiskt läge. I Ängelholm ligger de flesta lagerlokaler nära till E6/E20. Med hjälp av transportfirmor som DHL eller Schenker kan man med lastbilstransport snabbt och enkelt nå stora delar av landet och Ängelholm kan vara en utmärkt distributionscentral för Syd- och Mellansverige. För den som tar emot eller skickar varor via sjötransport finns en stor containerhamn i Helsingborg och med en partner för containerdragning kan man få sitt gods levererat från hamn till lager på mindre än en timme.

Även för företag som vill leverera varor till kontinenten kan Ängelholm vara en bra kompromiss mellan läge och pris.

Ett prisvärt alternativ

För lager- och logistikverksamhet är goda kommunikationer och låga kostnader viktiga och Ängelholm har en god kombination av dessa egenskaper. Skåneregionen kännetecknas av korta avstånd mellan centralorter och detta gör att man med ett läge i Ängelholm lätt kan serva även de större städerna i Skåne utan att behöva etablera ett lager i direkt anslutning till dessa.

Via E20/E6 kan man även nå städer norrut upp till Göteborg och vidare ut i hela Sverige. Låga transportkostnader gör att det är en god idé att lokalisera sitt lager en bit utanför Sveriges största städer.

Sammanfattningsvis

En lagerlokal i Ängelholm kan vara ett utmärkt val då tillgängligheten för bra lagerlokaler är god, infrastrukturen och läget är utmärkt och prisläget är fördelaktigt. Lägg till ett företagsvänligt affärsklimat i kommunen, som gör det lätt att etablera sitt lager och knyta de kontakter och samarbetspartners till sig som man behöver för sin logistikverksamhet, så har man i Ängelholm ett utmärkt val för alla typer av lager.

star
star
star
star
star
3.0 av 5 / 2 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks