arrow_upward

2 produktion/lager: Katrineholm

Många upptäcker det fantastiska läget som Katrineholm har och det resulterar i en stor tillväxt i staden. Det finns ett stort utbud av företag i Katrineholm. Katrineholm lager kommer att löna sig eftersom atmosfären för...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Katrineholm lager lönar sig affärsmässigt

Det finns ett stort utbud av företag i Katrineholm. Katrineholm lager kommer att löna sig eftersom atmosfären för affärer är av utmärkt kvalité. Tätorten ligger i Södermanland och har över 20 000 invånare. Det finns över 1200 företag registrerade i Katrineholm och detta stimulerar den ekonomiska tillväxten i staden. Några av de många registrerade företagen i orten är bland annat Johanssons Blommor i Katrineholm Aktiebolag, Börje Jonssons Åkeri Aktiebolag, TC Bilvård Handelsbolag, Katrineholms Bowlingcenter Aktiebolag, Katrineholms El & Hushålls Service, Katrineholms Flygbild, Katrineholms Hälsokost Aktiebolag, Katrineholm Lampaffär HB, Katrineholms Plåt- och Ventilationsmontage Aktiebolag, Aktiebolaget Katrineholms Trädgårdstekniska Byrå, Familjehemmens Riksförbund, Värmbols Legolackering Aktiebolag, Teknikservice i Katrineholm AB, Skandinaviska Byggelement AB, LAMANICA Logistikservice AB, Hama Eloxering AB, Coop Extra, Harryssons Svets och Smide, Sörmlands Entreprenadmaskiner AB, Förskola Örnen och många fler därtill. Detta tyder på en stor diversitet av olika företag i tätorten och detta är verkligen nyttigt för företagsatmosfären i området och ekonomisk tillväxt. Näringslivet mår utmärkt av detta och en etablering av ny lokal, lager eller butik i Katrineholm är verkligen ett bra val att göra.

Katrineholm lager med flera olika alternativ

Det finns många olika varianter av lagerlokaler i staden, men det är viktigt att inte glömma bort att specificera vilken slags lokal som behövs och om den behöver uppfylla några speciella önskemål. Storlek är av stor vikt att vara tydlig med och därtill vilken budget som finns till hands så att det inte blir för dyrt. Det finns många bra butiker som ger mycket för pengarna och i största möjlighet en ekonomisk tillväxt för företaget. Katrineholm är en bra tätort oavsett om ni är ett stort företag som letar lokal eller om ni är en småföretagare som letar efter ett mindre lager för ert befogande. Katrineholm sägs vara Sveriges lustgård och är fullt av liv och lust. En bra stad för jobb men även för fritid utanför jobbet vilket gör jobbet lite extra roligt när området är tillgängligt direkt efter jobbet. Katrineholm fyller även 100 år och detta firas stort. Katrineholm lager erbjuder mycket, det finns många jobb, e-tjänster och häftiga engagemang i staden att ta del av och bara njuta av.

Katrineholm lager och utbyggd infrastruktur

Många upptäcker det fantastiska läget som Katrineholm har och det resulterar i en stor populationstillväxt i staden. Därför tar kommunen ordentliga åtgärder för att lösa situationen för alla som bestämmer sig för att bosätta sig i orten av lust och liv. Katrineholm lager är mycket lönesumma här och går med stor vinst. Inflyttningen är kraftig och kommunen vill att alla ska ha ett passande boende, 40 000 invånare till 2030 med 4000 nya bostäder är 2 mål som tätorten jobbar mot. Både i centralorten och i tätorterna erbjuder kommunen av Katrineholm tomtmark vilket är ett stort plus för att öppna en butik och flytta hit. Det finns många bygglov som kan bli dina samt ett stort utbud av lager att hyras ut. Se bara till att komma ansöka snarast innan allt fler får reda på möjligheterna i staden av lust och liv.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 3 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Passar som café/restaurang
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks