arrow_upward

Kävlinge

Söker man bra, rymliga och praktiska lagerlokaler är ett lager i Kävlinge ett självklart alternativ. Lagerområdena erbjuder olika storlekar och typer av lager vilket gör att det finns något som passar alla företag. Det finns...Läs mer

Skapa sökprofil

## Kävlinge lager har ett stort urval av lagerlokaler

Söker man bra, rymliga och praktiska lagerlokaler är ett lager i Kävlinge ett självklart alternativ. Lagerområdena erbjuder olika storlekar och typer av lager vilket gör att det finns något som passar alla företag. Det finns allt från hundra- till tusentals kvadratmeter och både oinredda och inredda utrymmen att tillgå. Lokalerna är praktiskt belägna på olika platser på en stor yta i kommunen, i både industriområden och centralt vilket gör det möjligt att ta sig dit, lasta och hålla lagret på ett enkelt sätt. Då det finns många olika typer av lokaler är det bra att först höra sig för och kalkylera yta för sin lagerhållning och i vilket område lokalen ska vara belägen för att få ut så mycket som möjligt av sin brukade yta. Eftersom det finns många typer av lager finns det alternativ för alla företag som har behov av lagerhållning. Det finns olika fastighetsägare som erbjuder lokaler för uthyrning, bland andra Företagshus, Barsebäck Kraft AB, Aktiebolaget Hörnsten och StävieNova.

 

## Bra läge för lagerhållning vid Kävlinge lager

Lagerlokalerna vid Kävlinge lager ligger belägna i Kävlinge kommun mellan Landskrona och Lund, vilket även är nära Malmö och Öresundsbron. Detta gör att det är det perfekta stället för lagerhållning i området som hör till Skåne län. För alla typer av företag verksamma i länet är det en bra knutpunkt då man har nära till många städer och kan förenkla sin logistik genom att lagerhålla sina varor på en central plats. Det är mycket som händer i kommunen och de aktuella byggprojekten i området är i dagsläget många. Det planeras att byggas bland annat en ny badanläggning, flera hyreslägenheter, bostadsrätter och en samlingspunkt för all tåg- och busstrafik i länet med täta anslutningar till Malmö. Hela tiden växer kommunen och blir en allt större knutpunkt för både företag och privat boende. Det här gör att området attraherar många aktörer och entreprenörer som sett möjligheterna med att stadga sig just här. Men i och med att kommunen relativt nyligen har börjat öka i tillväxt är priser och tillgänglighet fortfarande fördelaktiga.

 

## Stora möjligheter för anslutningar till och från Kävlinge lager

Eftersom kommunen ligger så strategiskt bra beläget i Skåne är det lätt att ta sig ut i länet. Det är därför en perfekt plats för lagerhållning då företag enkelt kan sköta logistiken därifrån och vidare. Det finns i dagsläget redan många företag som använder sig av lager i Kävlinge eftersom området är stort och kommunikationsalternativen många. Företagsklimatet är positivt och det finns goda chanser att växa. Både bilvägar och järnvägar leder överallt, från norr till söder. Det är viktigt att för just lagerhållning välja en taktisk plats eftersom varorna oftast ska vidare inom en tid. Genom att stationera sig här kan man enkelt nå ut till övriga landet och till och med Danmark. Dessutom växer kommunen vilket gör att möjligheterna att etablera sig i området också är många. Är ditt företag i behov av lagerhållning i länet är det därför ett ypperligt läge att stadga sig just här.
 

Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Visningar