arrow_upward

3 produktion/lager: Örgryte-Härlanda

Effektivisera din verksamhet med ett Göteborg Örgryte-Härlanda lager. Spara pengar på att ha lagerlokal i yttre delarna av staden istället för att förvara produkter mer centralt. Priser sjunker när man rör sig utanför stadskärnan. Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Effektivisera din verksamhet med ett Göteborg Örgryte-Härlanda lager

Oavsett om du har ett kontor, en butik eller en lagerlokal, så är det väsentligt att välja områden som välkomnar en stor variation av företagare inom olika branscher, för att knyta kontakter, etablera framtida samarbeten och vara i gott sällskap rent generellt. Företagare som har Göteborg Örgryte-Härlanda lager är ofta väldigt ekonomiskt medvetna, med kunskap om kommunens olika områden och möjligheter. Bra entreprenörer tar bra beslut, och det är så att vi påverkas väldigt mycket av de människor vi har omkring oss. Det är alltid viktigt att man är tydlig med de behov man har som företagare när man är ute efter en ny lokal. Alla bör spendera lite tid på att definiera vilka behov företaget har när det gäller storlek, budget, plats, våning, design och funktionalitet. Det finns många möjligheter och den entreprenör som verkligen vet vad han eller hon vill, har möjlighet att avnjuta snabbare tillväxt i företaget. Oavsett vilka behov företaget har, är ett positivt företagsklimat i området ett stort plus.

Ett Göteborg Örgryte-Härlanda lager i gott sällskap

Som en del av storstaden, bjuder området på många bra anslutningar till stora företag inom alla tänkbara företagsbranscher. Företag som Citylaser, Drivhuset, Danfo, Cowi, By Lelou, Granit, Granmas, Koll, Skaparglädje AB, Flowerpower och Mini Rodini ligger i innerstan och inspirerar alla unga entreprenörer inom kringliggande områden att jobba hårt för att förverkliga sina drömmar. De stora företagen spar pengar på att ha Göteborg Örgryte-Härlanda lager istället för att förvara sina produkter mer centralt, eftersom priser sjunker när man rör sig utanför stadskärnan. Det viktiga är att man som företagare är aktiv i sin kommunikation med kringliggande företag för att finna de samarbeten och överenskommelser som gynnar verksamheten. Många gånger kostar det mycket mindre per kvadratmeter med större lokaler, så om man går samman med andra hyresgäster som man litar på, går det att få ner priset per kvadratmeter avsevärt. Detta är ett värdefullt tips för de som vill spara in på utgifter.

Bra bussanslutningar med Göteborg Örgryte-Härlanda lager

Bussystemet i området ser till att invånare, besökare och entreprenörer med Göteborg Örgryte-Härlanda lager med rena och behagliga bussar, som också är väl anpassade för de som är funktionshindrade. Sverige har kommit långt när det gäller att anpassa samhället till de som har funktions förhinder, i jämförelse med resten av världen. I området finns det busshållplatser med jämna mellanrum, som hjälper alla invånare att smidigt röra sig mellan jobb, hem och butiker. Det finns dessutom bussar som använder naturgas som bränsle, detta ger mindre giftiga utsläpp, och bränslet är också både effektivare och skonsammare mot motorer. Denna nivå av miljömedvetenhet är unik och något vi sätter högt pris på i Skandinavien. Busslinjerna slutar gå vid olika tider, så beroende på när du vill resa så är det bra att du tar dig en ordentlig titt på tidtabellen. Ibland kan det hända att bussar är lite försenade, men det rör sig ofta bara om några minuter innan den rätta bussen dyker upp. Fråga den lokala resebyrån för aktuella priser.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 2 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks