arrow_upward

Uddevalla

Ett lager i Uddevalla är perfekt för företag som har en stor vision och vill gå med vinst i ett ekonomiskt lönsamt område. I Uddevalla är nästan 3000 företag registrerade och det tyder på att...Läs mer

Skapa sökprofil

## Stor tillväxt och stora chanser med lager i Uddevalla

Uddevalla har över 30 000 invånare i tätorten och ligger i västra Sverige utanför Göteborg. Det finns mycket goda ekonomiska förutsättningar i kommunen vars namn också är Uddevalla och prognosen för 2017 är att kommunen kommer att ha ett överskott på 62 miljoner svenska kronor. Det är framförallt stiftelser, bolag och kommunalförbund som ligger bakom det stora överskottet. Uddevalla Energi AB har också gott med stort överskott. Det finns stora möjligheter i Uddevalla med lager. Lager i Uddevalla är en bra investering då kommunens ekonomi är riktigt bra vilket tyder på att området är företagsamt och att etablera lokaler samt lager här är en mycket god ide. Kommunkoncernens investeringar uppgår till nästan 400 miljarder svenska kronor varav kommunens egna investeringar uppgår till nästan 100 miljoner svenska kronor. Uddevalla Hamnterminal AB, Uddevalla Energi AB och Uddevalla Vatten AB stor för den resterande delen av investeringen. Uddevalla kommun är attraktivt för många svenskar och det är särskilt tydligt när man granskar befolkningstillväxten under året så långt. Kommunen har nästan 60 000 invånare nu och växer kraftigt invånarmässigt sätt samt ekonomiskt. Det finns många nya jobb som öppnar i staden och det är hög tid att ta fördel av detta i kommunen.

## Lätt att etablera lager i Uddevalla

I Uddevalla är nästan 3000 företag registrerade och det tyder på att affärsatmosfären är företagsam och affärer i kommunen lönar sig. Det syns tydligt på det stora kommunala överskottet och den kraftiga investeringen i kommunens framtid tillsammans med den stora befolkningsökningen. Några av företagen som är registrerade i Uddevalla bland dessa nästan 3000 företagen är, JBA Skrot, Två Fröknar AB, Sköna Rum i Uddevalla AB, Stenshult Bygg & Service AB, Höögs Reklam AB, Trestads Bussresor Aktiebolag, Antik-Harry, Antonssons Tobak, Sy-Siwan, Skansens Förskola, Mortens Krog AB, SU Maskinservice AB, Kök & Bar i Uddevalla, Ipsoma Uddevalla och många fler. Det finns goda möjligheter för utbildning och jobb inom kommunen och studenter som studerar en yrkesutbildning är mycket eftertraktade på arbetsmarknaden och har inga problem att hitta jobb. Det är en stabil grund som kommunen vilar på och mycket tydligt med tanke på den goda ekonomin samt befolkningstillväxten. Ett lager i Uddevalla är nästan ett måste och tätorten har många häftiga nya event, till exempel kampanjen ”Kör Rent” som handlar om fossilfria tjänstebilar vilket är ett häftigt initiativ från kommunen s sida som speglar framtiden och gröna investeringar.

## Lager i Uddevalla är ekonomiskt lönsamt

Ett lager i Uddevalla är perfekt för företag som har en stor vision och vill gå med vinst i ett ekonomiskt lönsamt område. Det finns stora satsningar här på bland annat 3-D Printing vid hamnområdet som förhoppningsvis kommer att generera stora intäkter och bidra till näringslivet. Det kommer vara ett behov av lager för alla dessa produkter och köpare finns det. Det finns många starta-eget träffar i Uddevalla och atmosfären i tätorten representerar verkligen företagsamhet. När lager och lokaler ska hyras är det dock alltid viktigt att specificera vilka behov och krav som lagret ska uppfylla samt budget. Investera i ett lager i Uddevalla och se pengarna strömma in.

Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Visningar