arrow_upward

2 kontor: Göteborg Billdal

Det är praktiskt att ha sitt kontor i Billdal utanför Göteborg. Billdal är en tätort som ligger både i Kungsbacka kommun och i Hallands län, och Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Billdal ligger strax...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Skaffa kontor i Billdal i Göteborg och var belägen på vackra västkusten

Om du letar efter nya kontorsplatser i Göteborgsområdet kanske det är av intresse att vara belägen strax utanför stan? I Billdal utanför Göteborg finns det gott om kontor att hyra. Här kan företag i alla olika utföranden hitta något som passar. Skaffa ett modernt kontor där du och dina kollegor kommer att trivas. Här finns det kontor som är speciellt framtagna för att passa just kontorsarbete och allt vad det innebär. Ta del av kontor som har plats för både möten, gemensamma utrymmen, lunchrum med mera. Man kan välja om man vill ha lokaler som är möblerade eller omöblerade och till olika storlekar och olika planerade. Om du föredrar öppet landskap eller privata rum spelar ingen roll, på samma sätt som om ni är ett litet eller stort företag. Här finns det något som passar de flesta branscher och typer av företag. Hitta ditt nästa kontor utanför Göteborg i Billdal.

Kontor i Billdal i Göteborg ger många möjligheter

Billdal är en tätort som ligger både i Kungsbacka kommun och i Hallands län, och Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Billdal ligger strax söder om Göteborg och strax norr om Kungsbacka. Läget gör att många pendlar till och från platsen då det är smidigt att ta sig vidare härifrån. Till Billdals tätort räknas områdena Billdal i Göteborgs kommun samt Kullavik, Brattås och Särö i Kungsbacka kommun. Från Göteborg tar det cirka tjugo minuter att åka bil, men det finns även bussar som går med täta tidtabeller. Västerleden som går mellan Göteborg och Billdal förenklar vägen hit. I tätorten bor det cirka 15 000 personer, varav många arbetar i kringliggande kommuner. Här finns det grundskolor, vårdcentral, ett centrum med butiker och restauranger med mera. För företag att ha kontor i Billdal utanför Göteborg betyder det en fördelaktig prisbild, bra utbud av moderna kontor och närhet till både Göteborg och Kungshamn samt andra mindre orter runt omkring.

Billdal i Göteborg är en bra plats att ha kontor på

Det är praktiskt att ha sitt kontor i Billdal utanför Göteborg. Om man är ett företag där de anställda bor spritt i länen runt omkring Göteborg är Billdal en lösning som gör det enklare för fler att ta sig till kontoret varje dag. Dessutom är prisbilden klart lägre än om man jämför med Göteborg och mer centrala lägen. Naturen och miljöerna runt omkring gör att arbetsplatsen blir trivsam och lugn. Här finns närhet till västkustens vackraste platser och det är uppskattat att vara nära dessa. Billdal är ett område som är känt för sin skärgård och det är många som väljer att ha sommarstugor och åka på semester här. Hela området präglas av havet och skärgårdsöar i den klassiska västkuststilen. Men förutom den sköna naturen runt omkring finns det också allt som kan tänkas behövas för en kontorsplats i området. Tjänster såsom kollektivtrafik, lunchrestauranger och andra företagstjänster finns nära till hands. Här kan du vara säker på at få en trivsam arbetsplats.

Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks