arrow_upward

1 kontor: Mölndal

Det finns ett gott utbud av moderna lokaler i Mölndal - en del av Göteborg. Mölndal kommun är med sina ca. 65 000 invånare en del av tätorten Göteborg. Goda kommunikationer finns ut till Mölndal...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Kontor i Mölndal - nära Göteborg

Mölndal kommun är mitt i en tillväxtfas och en viktig del av tätorten Göteborg. Mölndal är en konstant växande stad där allt fler företag väljer att öppna upp nya kontor. Det finns bra kommunikationer ut till Mölndal, dit man kan ta sig såväl på egen hand eller åka kollektivt. Mölndals kontorslokaler fylls mestadels av företag som är verksamma inom biovetenskap, biomedicin och bioteknologi. Ett stort och viktigt kontor är Astra Zenecas globala kontorslokaler för forskning.

Växande stad, nya kontor, nya jobb

Mölndal växer konstant. I dag finns det ca.1 företag med kontor i staden, per ca. 8 invånare. Trots den lilla staden är över 8000 företag närvarande. Totalt finns det ca 3000 kontor för enskilda näringsidkare, ca. 3000 kontor för aktiebolag, ca. 600 kontor för handelsbolag, 500 kontorslokaler som ägs av ideella föreningar, ca. 30 kontor som ägs av utländska juridiska personer och totalt ca. 8000 lokaler av industriell eller kommersiell karaktär.

De största företagen i Mölndal är

De tio viktigaste företagen med kontor eller industrilokaler i Mölndal är: 

 • KAPPAHL SVERIGE AB
 • DENTSPLY IH AB
 • PRAKTISKA SVERIGE AB
 • HEDIN GÖTEBORG BIL AB
 • SANTA MARIA AB
 • PAPYRUS SUPPLIES AB
 • BAGGIUM VÅRD & BEHANDLING AB
 • LAMBERTSSON KRAN AB
 • MECHANUM SVERIGE AB
 • TRANPENAD LOGISTIK & INDUSTRI AB

Mölndal - Bästa kontors miljön

Mölndal erbjuder fräscha kontors lokaler endast ett stenkast från Göteborg. I staden finns daghem, förskolor och skolor, även vuxenutbildningar och kulturskolor finns närvarande. Betygssnittet är högt och många vidareutbildar sig. Mölndal är Sveriges fjärde bästa stad utifrån behöriga lärare och såväl skolmiljön som kontorsmiljön är bra och optimal för utbildning och affärer. Skolorna är stora och fräscha, likaså utbudet av kontorslokaler för företag och Mölndal erbjuder en god studie och arbetsmiljö.

Företag med kontor nära Universitetet

Många företag har kontor och lokaler nära Göteborgs Universitetet och Chalmers Tekniska Högskola. Stora teknologi parker har alltid stött stora branscher, exempelvis IT och microvågsteknologin. Även forskning är en viktig del av staden. I Mölndal har två stora nationella forskning institut kontor, IFP SICOMP AB och IVF industriella utvecklingskorporation. En annan stor och viktig aktör i Mölndal är Zeneca som har sitt globala kontor för forskning just i Mölndal. Även andra viktiga företag inom biovetenskap har kontor och industrilokaler i Mölndal och staden är en viktig plats som lockar allt fler nya biomedicinska aktörer att etablera lokaler.

Växtfas - nya företag och kontor

Mölndal är en av Sveriges mest växande kommuner. Staden är en av Sveriges främsta näringslivskommuner med över 8000 företag som har kontor- och industrilokaler närvarande. Företagen, kontoren och lokalerna blir fler och fler, och Mölndal är rankad som nr. 35 av Sveriges totalt 290 kommuner gällande företagsklimat.

star
star
star
star
star
4.3 av 5 / 3 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Passar som café/restaurang
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
 • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
 • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks