arrow_upward

0 kontor: Kungälv

Kungälv med sina kontor ligger beläget i Västsverige med den bästa tänkbara positioneringen. Kungälv kommun ligger norr om Göteborg och har i dagsläget drygt 22 000 invånare. Det är en ständigt växande kommun på grund av...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Hos Kungälv kontor finns din nästa arbetsplats

Om företaget som du är verksam i söker nya lokaler att arbeta i och är belägna i Västsverige, är kontor i Kungälv alternativet för er. Här erbjuds nya och moderna kontorsutrymmen för alla typer av företag i alla branschorganisationer. Oavsett om du arbetar i ett litet eller stort företag finns något för er här. Vi hyr främst ut till små och medelstora företag som är i behov av nya kontorslokaler på sina villkor. Vi strävar efter att tillhandahålla moderna och inspirerande platser att jobba på. Därför förnyar vi ständigt och jobbar alltid med att ta fram speciellt anpassade rum för just kontorsarbete. Det är viktigt att hålla till i ljusa, praktiska och bra rum under dagarna för att få ut maximal nytta av sin tid. Genom att känna sig motiverad och idéberikad kan arbetet utföras på ett bättre sätt. Vi ger er möjligheten att släppa de praktiska bekymren och helt fokusera på ert jobb. Vi sköter och tillgodoser kontoren med allt som kan tänkas vara nödvändigt för ett enastående resultat.

Upptäck nya möjligheter med kontor i Kungälv

Hos Kungälv kontor kan du och ditt företag försäkra er om att ha en väl fungerande arbetsplats. Vi erbjuder alla praktiska detaljer som krävs för kontorsarbete. Ergonomiska stolar, bord, lunchrum, gemensamma utrymmen, mötesrum, säkerhet med mera. Men här får ni förutom en praktisk, fin och bekväm arbetsplats också möjligheten att socialisera och skapa nya nätverk. I och med att ni kommer att vara i närheten av andra företag är det också lättare att knyta nya kontakter och branschkollegor. Det finns många olika typer av verksamheter representerade här och det gör att ni med säkerhet också kommer att samspela med folk som ni annars inte skulle ha mött. Det blir på så sätt enkelt att hitta nya samarbetspartners, kunder och annat som kan vara till hjälp för utvecklingen av ert företag. Dessutom får ensam- eller små företag och chansen att skapa en mer social arbetsplats med kollegor, lunchsällskap och möjlighet till gemensamma aktiviteter.

Med kontor i Kungälv är hela Sverige nära

Kungälv med sina kontor ligger beläget i Västsverige med den bästa tänkbara positioneringen. Kungälv kommun ligger norr om Göteborg och har i dagsläget drygt 22 000 invånare. Det är en ständigt växande kommun på grund av sitt perfekta läge som gör området attraktivt för både boende och företagare. Näringslivet är levande och det finns ungefär 2300 aktiva företag i kommunen. De största arbetsgivarna är inom detaljhandel, offentlig sektor, tillverkning, transport, fastighetstjänster, jordbruk, fiske och företagstjänster. Bland egenföretagare domineras området av små företag och här finns flest tillväxtföretag i hela regionen just nu. Det finns mycket goda kommunikationer med resten av regionen med både väg E6 som tar dig till Göteborg på endast tjugo minuter. Även flygplatserna Landvetter och Säve, samt Göteborgs stora centralstation är av stor vikt för affärer, pendlare och andra intressen för företagen. Med hjälp av anslutningarna blir det väldigt lätt för både arbetande och pendlare, samt för samarbetspartners att hålla en nära kontakt och kort resväg till och från arbetet.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks