arrow_upward

3 kontor: Finspång

Många olika företag väljer att ha kontor i Finspång, staden erbjuder moderna och fräscha lokaler för bra priser. Med en blandning av branscher och industrier finner du redan många tillgängliga företag. Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Större kundkrets med ett Finspång kontor

Denna tätort i Östergötland är en gammal bruksort med ett flertal stora verksamheter, som Siemens, SAPA och SSAB. Här finns det en folkmängd på nästan 13’000 (2015). År 1900 bodde det bara 1’147 människor här, så även om befolkningen har minskat lite sedan mitten av sjuttiotalet, så har den ökat ur ett större perspektiv. Med ett kontor i Finspång finns det en god möjlighet att nå ut till större kundgrupper, tack vare det fördelaktiga läget och det intressanta näringslivet. Det här är en industriort som består av småföretagare, mindre industrier och internationella företag. Kommunen har ett näringslivsråd som består av olika viktiga representanter inom det lokala näringslivet; både ledande politiker och respekterade tjänstemän. Företagare som är intresserade av att lyfta fram sina frågor, kan göra detta genom att kontakta näringslivsrådet. Några exempel på ordinarie ledamöter är Mats Rosander från Siemens, Kent Schölin från Gränges, Jan Peder Dareus från Borggårds bruk och Anna Wallin från Swedbank.

Bra bussanslutningar till kontor i Finspång

De som befinner sig i denna del av vårt avlånga land kan använda Riksväg 51, som löper mellan Norrköping och Örebro. Smala och krokiga riksväg 51, som är 121 kilometer lång, passerar genom Finspång, vilket är väldigt fördelaktigt för företagare med kontor i Finspång. Sverige har utmärkt infrastruktur och fantastiska kommunikationsmöjligheter på grund av att kommunerna samarbetar med Vägverket. De som hellre färdas med buss kan resa med busslinje 187, 188 och 189 för lokaltrafik, linjerna 413 och 414 mot Ljusfallshammar, Grytgöl och Hällestad, linjerna 40, 41, 42 och 410 mot Norrköping, linjerna 58 och 59 mot Linköping, samt linje 416, 417, 418 och 419 mot kringliggande orter. Det är Östgötatrafiken som tar hand om den kommunala trafiken i området. För cyklister finns det ett riktigt fantastiskt cykelvägnät som sträcker sig över hela staden och kringliggande områden. Och visst är det väl så att man kan njuta av de kringliggande områdena på ett speciellt sätt när man sitter på cykelsadeln och känner vinden i håret. Det är dessutom väldigt bra för plånboken, hälsan och miljön. Men buss går också bra så klart.

Många olika företag väljer att ha kontor i Finspång

Här finns det många företag med kontor i Finspång. Med en blandning av branscher och industrier, finns det till exempel verksamheter som Bwg:s Bud & Service, Sirius Humanum AB, Sapa Profiler AB, Blue Spider Communication AB, Afrodite AB, RoMi Ipinium AB, Anton Sweden AB, Jens Tony Bernhard Lilja, Fräntorp Gräv och Maskinservice, Finspångs Glasmästeri AB, FBB Finspångs Brunnsborrning AB, Finspångs Bilplåt AB, Kök i Finspång Hugo Bar, Alex Finspång Städservice AB, Må Bra Fotvård & Skofynd i Finspång AB, Anicura Djurkliniken Finspång AB, DNT Dorstener Tråd Norden AB, Coor Service Management AB, Brorssons Entreprenad, Netto, Energikonsult Björk AB, Allmekano AB, Golv & Kakel Finspång-Skärblacka AB och Silverpilens Bygg & Entreprenad AB. Det största företag i området är Siemens Industrial Turbomachinery AB, med drygt 2’800 anställda i Finspång och ungefär 130 i Trollhättan. Detta företag tillverkar och servar gasturbiner och har en omsättning på cirka 10 miljarder (2014).

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks