arrow_upward

25 kontor: Stockholm Söderort

I området ingår 52 stadsdelar, och man kan krasst säga att alla stadsdelar söder om Årstaviken, Mälaren och Hammarbyleden tillhör området. De delarna som ligger närmst in mot centrum brukar man kalla för de halvcentrala...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Stockholm Söderort kontor – närhet till centrum

Området är en del av de södra delarna av Stockholms innerstad, och tillhör Stockholms kommun. I området ingår 52 stadsdelar, och man kan krasst säga att alla stadsdelar söder om Årstaviken, Mälaren och Hammarbyleden tillhör området. De delarna som ligger närmst in mot centrum brukar man kalla för de halvcentrala bandet. Gällande de rättsliga ärendena tillhör området från och med den 1 april 2007 Södertörns domsaga men utgör ett eget polisiärt område med kontorslokaler i Stockholm Söderort. Ortens polismästardistrikt och åklagarkammare innefattar samma område.

Kontor i Stockholm Söderort – centralt läge med vacker natur

I närheten av bostäderna, arbetsplatserna och kontor i Stockholm Söderort, i de norra delarna av området ligger Södertörn. Platsen har alla de typiska natur dragen som finns på den östra sidan av mellan Sverige. Här finns stora skogar med rikt djurliv, berg och sumpmarker. Delar av området ligger dessutom i samma riktning som Stockholmsåsen. Åsen är en 60 kilometer lång grusås som går genom Uppland in i norra Södermanland.

Ett attraktivt läge i city

Området börjar allt med likna en egen stad med alla de förnödenheter man kan behöva. Området kallas ofta ”staden i staden”. Byggnaderna närmast innerstaden är byggda i tre halvcirklar i olika tids epoker. Den delen som ligger närmast Södermalm är flerbostadshus som är byggda på tidigt 1900-tal. Nästa etapp som byggdes är nuvarande Hägersten och den bebyggelsen stod klar år 1950. Den sista etappen av flerfamiljshus byggdes på en gammal industrimark som bland annat ägdes av Vin och sprit. Deras byggnader rev man och man byggde nya Liljeholmskajen på platsen. Runt om dessa tre halvmånar byggdes småhus som sedan utvecklats till huvudstadens södra förorter. Kommunikationen till hela området är goda med två tunnelbanelinjer ut till områdets spets, Skarpnäck. Även pendeltåg och ett flertal busslinjer täcker området. Med den goda infrastrukturen skapas ett bra strategiskt läge för allt fler företag som börjat hitta ut till området. Priserna är något lägre än i de centrala delarna av huvudstaden och med god kommunikations möjligheter är kontorslokaler i Stockholm Söderort ett bra alternativ.

Nya centrum

Området är inte känt som något stort arbetsområde. Idag pendlar över 70 % av invånarna då de har sina arbetsplats utanför området och cirka 37 % pendlar in till innerstaden. Några få arbetsplatser servar stora delar av staden på arbeten genom Konstfack, Globen, Skogskyrkogården och större köpcentrum i Skärholmen och Farsta. I området bor idag mer än 350 000 invånare vilket är nästan en tredjedel av stadens invånare. År 2010 vann de röd-gröna med kontor i Stockholm Söderort kommunvalet med bland annat sin satsning på att skapa fler arbetsplatser i området.

Kontorslokaler Stockholm Söderort – med bra kontaktnät

Stationen i Älvsjö är en av de stationer som finns i området. Stationen är en gränsstation mellan Nynäsbanan och Västra stambanan. Området har cirka 45 000 invånare och allt fler företag leta kontor i Stockholm Söderort tack vare den goda infrastrukturen både i norr- och södergående riktning.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 3 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Passar som café/restaurang
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks