arrow_upward

21 Mötesrum: Stockholm City

Tänk noggrant på hur du vill hyra ditt Stockholm city mötesrum. Är det per timme, per dag, per vecka eller per månad? Vore det bäst att hitta en hyresvärd som kan garantera ett tillgängligt rum...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Smidiga sammanträden med mötesrum i Stockholm City

Underlätta för organisering och utförande av sammanträden med hjälp av en lokal som är lätt att boka och utrustad med ergonomiska möbler, whiteboards, projektorer, kaffemaskiner, och så vidare. Det finns ett väldigt stort utbud av Stockholm city mötesrum, och du kan hitta den lokal som bäst tillfredsställer ditt företags behov. Flexibla kontrakt gör det smidigt för dig att utforma ett arbetssätt som ökar din verksamhets effektivitet. Möt dina kunder och klienter i arbetsrum som stärker ditt företags profil och dina medarbetares självförtroende, för att få ut det mesta av dina sammanträden. Med rätt lokaler går det att utföra presentationer och lägga fram förslag på ett ytterst professionellt sätt och förmedla trovärdiga budskap.

Olika typer av kontrakt för Stockholm City mötesrum

Det finns en rad olika sätt att utforma hyreskontrakt på, och det är viktigt att läsa kontrakt från början till slut i lugn och ro för att försäkra sig om att det inte uppstår några problem senare. Tänk noggrant på hur du vill hyra ditt Stockholm city mötesrum. Är det per timme, per dag, per vecka eller per månad? Vore det bäst att hitta en hyresvärd som kan garantera ett tillgängligt rum med väldigt kort varsel? De som behöver hjälp med kontrakt och avtal kan möjligtvis du be banken att kontrollera att allt står rätt till.

Restauranger i området

Storstaden erbjuder givetvis ett helt fantastiskt utbud av kulinariska upplevelser. Det finns prisvärda restauranger inom alla prisklasser och med hjälp av olika webbplatser går det att hitta ställen som uppfyller dina olika krav. Oavsett om du är ute efter en snabb, ekonomisk lunchrestaurang, eller en lyxig a la carte restaurang för en viktig affärsmiddag, så har du mycket att välja på inom stadens olika områden. Krogguiden på nätet kan hjälpa dig att välja bland storstadens 300 bästa restauranger och där kan du även enkelt se vilka ställen som ligger inom gångavstånd från ditt Stockholm city mötesrum. Smidigare än så har det aldrig varit.

Välj ett mötesrum i Stockholm City

När du har funnit en lokal som ser bra ut, så är det viktigt att du besöker den personligen. Bilder kan ibland vara väldigt missvisande och man bör aldrig skriva på ett kontrakt innan man har sett platsen i verkligheten. Om det är möjligt, är det också väldigt bra om man kan träffa andra medarbetare i byggnaden, om andra företag håller till där, och se vad det är för typ av människor, samt fråga om deras erfarenheter av både lokalerna och av hyresvärden.

Inredning och inspiration

Beroende på vilket typ av företag du representerar, finns det olika vägar att gå när det kommer till inredning av mötesrum i Stockholm city. Butiker som säljer möbler, lampor och andra inredningsobjekt erbjuder ett fantastiskt utbud av produkter runt om i huvudstaden. Om du inte hyr på heltid så får du eventuellt nöja dig med den gällande inredningen, men de flesta hyresvärdar är öppna för idéer och förslag som kan förbättra upplevelsen för både hyresgäster och deras klienter.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 2 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks