arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Social media toolsreduced

56 "okända" verktyg för sociala medier till företag

07
aug
2015
Steen Uno
Dropbox, iCloud, Google Drive, Google Analytics, Hootsuite finns säkert redan bland företagens sociala medier. Men hur är det med de andra mer okända verktygen som Rignite, Bitly, ShortStack, PicMonkey eller CoSchedule...?
07
aug
2015
Steen Uno

SIgnatur Steen

En stor välsorterad 'verktygslåda' med ett brett utbud av de senaste sociala mediaprogram är ett måste i dagens företag.

Flera av de välkända verktygen för sociala medier ingår förmodligen redan i ditt arbete för marknadsföring och försäljning, olika typer av feedback för kundnöjdhet, idéutveckling, rekrytering och networking m.m.

Faktum är att ditt företag knappast kan undgå att använda en rad olika sociala medier för er dagliga exponering och varumärkeskännedom.

Varje vecka dyker nya smarta erbjudande upp som kan förlänga företagens lista med verktyg till sociala medier.

De flesta förblir oupptäckta, försvinner i mängden och vissnar snabbt bort igen.

Hitta de "hemliga" verktygen

 Även bland många överlevande verktyg i marknadens hårda konkurrens, finns det förmodligen många som har undgått din och ditt företgs uppmärksamhet.

Det är synd eftersom en hel del av dessa dolda sociala medier enkelt kan spara företag en hel del tid samt underlätta, effektivisera och optimera företagets dagliga verksamhet.

Det allra först steget för att integrera nya spännande verktyg i företagets sociala medier är självklart - hitta dem och sedan sig lära sig deras tekniska finesser och kvalitéer. 

Känner du och ditt företag till t.ex.:

  • Rignite - som kan hjälpa företag att växa genom att integrera sociala medier i marknadsföring, försäljning, support och mycket mer.
  • Bitly - som förkortar länkar som ditt företag dagligen delar så att de passar mycket bättre till sociala medier.
  • ShortStack - som kan bygga spännande kampanjer och exponera dem på Facebook och ja, i princip överallt.
  • PicMonkey - som kan skapa snabbt och kreativt innehåll till företagens sociala exponering och dela den till alla plattformar.
  • CoSchedule - som automatiskt kan dela dina dagliga blogginlägg till alla företagets sociala medier.

Hitta ännu fler social media-verktyg till ditt företag i artiken:

56 Top Social Media Tools For Business

 

 
<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.