arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Technopolis mo news 1reduced

Den finska coworking-jätten Technopolis breder ut sig i Norden och Baltikum

08
nov
2018
Steen Uno
Den finska workspace utvecklaren och experten Technopolis, har lagt 30 miljoner euro åt sidan för att bygga upp ett nätverk av 20 UMA coworking kontor i de största städerna i Norden och i Östersjöområdet mot slutet av 2020.
08
nov
2018
Steen Uno


Steen Uno 


Technopolis lanserade det första fristående coworking kontoret- utanför Technopolis campus- i Helsingfors i 2016, det andra i centrala Stockholm i april och det tredje i centrala Köpenhamn i september 2018. I december i år öppnar ytterligare två UMA-arbetsplatser i Oslo och Helsingfors.

Inom de närmaste åren strävar Technopolis efter att sprida sitt framgångsrika UMA-coworking- koncept till andra större städer i Norden och i Östersjöområdet på ett aggressivt, snabbt och professionellt sätt.

"Mängden frilansare och småföretag ökar snabbt, samtidigt som större företag utforskar möjligheterna för att dra nytta av ökad rörlighet på arbetsplatsen.

Städer har redan många traditionella servicekontor, men bara några få professionella coworking kontor. Coworking kontor är fortfarande i start fasen och därför är tillväxtpotentialen enorm.”, säger Keith Silverang, VD för Technopolis.

 


I nordisk anda

UMA Workspaces erbjuder professionella arbetsmiljöer med nordisk mentalitet och anda: inspirerande, fräscha och funktionella kontor där människor kan fokusera på sitt arbete och samtidigt uppleva en gemenskap med dem runtomkring.

De delade workspacen har centrala placeringar med alla nödvändiga tjänster tillgängliga- allt från digitala lösningar och moderna konferenslokaler, till specialkaffe och nätverk-events. Kunderna får tillgång till alla dessa utrymmen och hjälpmedel med ett enkelt medlemskap.

 UMA Workspaces erbjuder en professionell arbetsmiljö med nordisk mentalitet

och anda- inspirerande, fräscht och funktionellt. 

 

"Företag söker mer effektivitet och flexibilitet i den flyktiga och snabbt föränderliga affärsmiljön, men samtidigt måste de locka till sig den bästa talangen genom att erbjuda centralt belägna, motiverande och arbetsytor med bra service för anställda. Även om kontorsarbete har blivit alltmer mobilt över hela världen, har vi märkt att människor fortfarande behöver en bas för sitt utgående arbete, säger Keith Silverang. 

 

En finsk utmanare 

Technopolis första UMA-workspace i Köpenhamn - inrymt i en 300-årig historisk byggnad mitt i centrum - utmanar den danska marknadens ledande uthyrare som Regus, Ordnung, WEoffices etc.. Globala uthyrare av flexibla och betjänade kontorslokaler, upprätthåller deras optimistiska meningar om potentialen, tillväxten och utvecklingen av den framtida coworking- marknaden.

 

 Det första UMA workspacet i Köpenhamn, som är inrymt i en 300 år gammal byggnad mitt i centrum,

utmanar den danska marknadens ledande uthyrare.

 

"I Danmark står vi inför en betydande tillväxt av både nuvarande uthyrare, av nya aktörer som har introducerat sina koncept på marknaden under de senaste 12 månaderna, och andra nya internationella uthyrare som Technopolis som riktar sig till Köpenhamn. Den här utvecklingen som sker i Danmark, kan man se över hela Europa ", rapporterar Martin Roerholt, COO på MatchOffice. 

"Industrin genomgår en stor utveckling just nu och vi ser en naturlig ersättning som redan pågår hos uthyrarna av servicekontor. Jag tycker att det är mest intressant att följa hur den nuvarande marknadskonkurrensen kommer att vända branschen till att utveckla nya koncept och platser till de maktfulla hyresgästerna ." ●

                             

 

Läs mer:

Umaworkspace.com: Try UMA Workspace for Free
Goodnewsfinland.com: Technopolis comes to downtown Oslo
Technopolis.fi: Opens UMA Coworking Space in Downtown Copenhagen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.