arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Nyhedyy

Framtidens design och trender inom kontorsinredning

05
dec
2014
Steen Uno
Inte alla företag har de nödvändiga fysiska ramar för lika spännande, kreativ och spektakulär kontorsinredning som danska Saxo Bank (foto) i Hellerup, men hemsidan Officesnapshots.com kan ge god inspiration till dina nya kontorslokaler.
05
dec
2014
Steen Uno

Den amerikanska hemsidan presenterar framtidens design och trender inom kontorsinredning och har på sju år utvecklats till att vara bland marknadens i dag ledande online-portal för modern design och rumsindelning av kontorslokaler, landskap etc.

Utöver de omkring 700 kontorspresentationer från hela världen, har Office Snapshots en nyhets- och funktionssektion med ytterligare intressant fakta inom design och inredning för kontors.

”Trenden de senaste åren är utan tvekan i riktning mot öppna kontorslandskap. Ja, det finns flera företag redan, men designers för kontor har nått förbi tiden då det endast gällde att proppa en massa skrivbord i ett rum. 

Idag verkar designers lägga alltmer vikt i att skapa och säkra en mångfald av arbetsytor för olika typer av verksamheter och behov – och den trenden tror jag att kommer att vara ännu mer omtalad i framtiden.”

Så säger Stephen Searer, som 2007 startade Officesnapshots.com som ett mindre projekt men som idag från sin bas i Santa Barbara i Kalifornien driver den populära webbportalen på heltid. 

Han uppmuntrar företag med nyinredda och spännande utformade kontorslokaler att bidra med bilder och material i den mån att de har potential att skapa medvetenhet och intresse över hela världen.

Se de senaste kontorsinredningarna på Officesnapshots.com

Kolla in de olika lokaltyperna på Officesnapshots.com

<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.