arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Framtidens design och trender inom kontorsinredning

05
dec
2014
Steen Uno
Inte alla företag har de nödvändiga fysiska ramar för lika spännande, kreativ och spektakulär kontorsinredning som danska Saxo Bank (foto) i Hellerup, men hemsidan Officesnapshots.com kan ge god inspiration till dina nya kontorslokaler.
05
dec
2014
Steen Uno

Den amerikanska hemsidan presenterar framtidens design och trender inom kontorsinredning och har på sju år utvecklats till att vara bland marknadens i dag ledande online-portal för modern design och rumsindelning av kontorslokaler, landskap etc.

Utöver de omkring 700 kontorspresentationer från hela världen, har Office Snapshots en nyhets- och funktionssektion med ytterligare intressant fakta inom design och inredning för kontors.

”Trenden de senaste åren är utan tvekan i riktning mot öppna kontorslandskap. Ja, det finns flera företag redan, men designers för kontor har nått förbi tiden då det endast gällde att proppa en massa skrivbord i ett rum. 

Idag verkar designers lägga alltmer vikt i att skapa och säkra en mångfald av arbetsytor för olika typer av verksamheter och behov – och den trenden tror jag att kommer att vara ännu mer omtalad i framtiden.”

Så säger Stephen Searer, som 2007 startade Officesnapshots.com som ett mindre projekt men som idag från sin bas i Santa Barbara i Kalifornien driver den populära webbportalen på heltid. 

Han uppmuntrar företag med nyinredda och spännande utformade kontorslokaler att bidra med bilder och material i den mån att de har potential att skapa medvetenhet och intresse över hela världen.

Se de senaste kontorsinredningarna på Officesnapshots.com

Kolla in de olika lokaltyperna på Officesnapshots.com

Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp
  • MatchOffice medlemslogotyp
  • MatchOffice medlemslogotyp