arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Pasted image 0reduced

Mall of Scandinavia - invigning av det moderna Köpcentret

01
dec
2015
Anna von Sivers
Invigningen av Mall of Scandinavia blev en så stor publiksuccé och så många kom till premiären att man tyvärr slutligen fick stänga insläppet.
01
dec
2015
Anna von Sivers

Det nya köpcentret Mall of Scandinavia har öppnat

Invigningen av Sveriges nya köpcentrum, Mall of Scandinavia slutade i ett begränsat insläpp. Premiäröppningen var så populär att lokalerna fylldes snabbt och man fick stänga insläppet på grund av den stora publiksuccén. Det dök upp fler människor än förväntat. Totalt var det ca. 20 000 besökare i lokalen, enligt Polisen. Mall of Scandinavia öppnade sina butikslokaler förra veckan. Totalt erbjuder det nya, moderna köpcentret 224 butiker och restauranger, stor SF-bio med femton biosalonger inklusive IMAX. Pressen fick självklart en förhandstitt och även höra på ett tal av självaste arkitekten Gerth Wingårdh, SFs VD Maria Skoglund och från Unibail-Rodamco höll utvecklingschefen, Per Ronnebik ett tal men även några andra höll tal.

 

 

 

Lokalerna fylldes snabbt

Invigningen bjöd på ett storslaget fyrverkeri men även annat skoj. Köpcentrumet Mall of Scandinavia har en lokal på 100 000 kvadratmeter. I samband med premiäröppningen fylldes lokalerna snabbt, folkmassor stormade in för att se sig omkring i Skandinaviens största köpcentrum. Detta ledde till ett trafikkaos i hela området, bilköerna började in mot Stockholm och det var svårt att hålla ordning och reda på den proppfulla trafiken. Man räknar alltid med att lokalerna fylls snabbt vid en så stor invigning och att folk kommer av ren nyfikenhet om inte för att verkligen handla. Hela området runt Mall of Scandinavia fylldes med bilar som kom från alla håll och trängdes för att komma till och från det nya köpcentret.

 

Mall of Scandinavia - 100 000 kvadratmeter av shopping lokaler

Insläppet till lokalerna där Mall of Scandinavia ligger stängdes efter att ca. 20 000 kommit in i gallerian, då var flera tusen kvar utanför som hade räknat med att komma in. Intresset har varit väldigt stort och alla människor har varit både förväntansfulla och nyfikna, responsen var enorm och det har varit ett fantastiskt mottagande av alla kunderna. Köpcentret har en generös parkering med 3700 parkeringsplatser. Priset för att bygga lokalerna i vilka Mall of Scandinavia ligger i är saftigt och slutnotan hamnade på 6,1 biljioner svenska kronor. Det var Peab som byggde största delen av köpcentret.

 

Köpcentrets lokaler ligger i Solna

Köpcentret byggdes i Solna och lokalen som Mall of Scandinavia ligger i är Solnas största enskilda byggnad. Mall of Scandinavias lokaler är mycket lätta att nå på grund av sitt goda kommunikationsläge. Närheten till kollektiva transportmedel är optimalt, med god anslutning till kollektivtrafiken. Köpcentret har ett unikt läge som är perfekt och självklart spelar även det faktum att det ligger i Sveriges mest befolkningstäta och växande område även stor roll. Lokalerna som köpcentret ligger i har byggts i en skandinavisk design med inspiration från de fyra elementen vatten, vind, eld och jord. Det är arkitekterna från Wingårdh som skapat den innovativa designen.

 

Lokaler med ett skandinaviskt touch

Arkitekterna från Wingårdh har skapat en innovativ, vacker och inspirerande miljö som på ett väldigt fint och inbjudande sätt förenar internationell atmosfär och stil för bygg av köp lokaler med en stilren klassisk skandinavisk design. Målet med Mall of Scandinavia är att erbjuda besökarna en helhetsupplevelse som börjar i ögonblicket då man går genom entrén eller kör in med bilen i garaget. Mall of Scandinavia är inte tänkt som ett köpcentrum för endast Stockholmsbor men även för besökare från hela Skandinavien och turister som befinner sig i Sverige från andra länder och som vill shoppa eller endast se ett trevligt köpcentrum.

<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.