MatchOffice erbjuder gratis Coworking-utrymmen för ukrainska flyktingar

MatchOffice erbjuder gratis Coworking-utrymmen för ukrainska flyktingar

31
maj
2022
Steen Uno
Den internationella portalen för kommersiella fastigheter, med säte i Lviv i västra Ukraina, lyckades ingå avtal med många av sina leverantörer av lokaler i Europa och USA. På så sätt kunde gratis Coworking erbjudas ukrainare som flydde från kriget i sitt hemland.
31
maj
2022
Steen Uno


Steen Uno

 

Ukrainare som tvingats fly från hemskheterna i sitt krigsdrabbade hemland har nu möjlighet att hålla kontakten med sina nära och kära - och kanske även sköta sina arbetsuppgifter i sitt ukrainska företag.

Uthyrningsportalen MatchOffice står bakom ett nystartat projekt som erbjuder ukrainska flyktingar gratis Coworking-möjligheter på flera etablerade utrymmen i ett dussintal europeiska länder och USA.

"Vi är stolta över att ett imponerande antal av våra partners har uttryckt sitt stöd i dessa svåra tider och gett ukrainare på flykt en fri access till sina företagscenter, coworkingfaciliteter och konferensrum.

Ukrainska flyktingar får gratis tillgång till internet, konferensrum etc. vilket gör det möjligt för dem att hålla kontakten med familjen och kanske sin arbetsplats hemma", säger MatchOffice vd Jakob Dalhoff.

 

Lindrar smärta

Från och med den första dagen av den ryska invasionen den 24 februari valde Jakob Dalhoff att fortsätta sitt företag med sina 40 ukrainska anställda från kontoret i Lviv, som hittills har undvikit de värsta ryska attackerna.

Sedan krigsutbrottet har den danske direktören initierat flera personliga aktioner för att lindra den psykiska smärtan hos sina anställda och deras familjer.

 


 

MatchOffice måldiskussion på kontoret i Lviv

"Jag hoppas att ukrainare som är på flykt i Europa och USA kommer att dra nytta av
våra partners mest fantastiska gest", betonar MatchOffice VD Jakob Dalhoff.

 

Jakob Dalhoff har till exempel öppnat privata flyktvägar ut ur Ukraina för de, av sina anställda, som har begärt det.

"Med det här nya projektet hoppas vi kunna bidra till att hålla modet uppe hos ukrainska flyktingar, som ständigt har sina tankar hemma hos sina sörjande nära och kära", påpekar MatchOffice-chefen.

 

En fantastisk gest

"Jag hoppas att många ukrainare på flykt i Europa och USA kommer att dra nytta av våra partners fantastiska givmildhet."

Jakob Dalhoff uppmanar ukrainare som flyr till utlandet att använda nedanstående lista över länder och ordna användartid i önskat företagscenter eller Coworking Space:

 

MatchOffice news June 2022

matchoffice.com/help-to-ukrainians

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp
  • MatchOffice medlemslogotyp