arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Coworkingtopfotoreduced

Nytt på MatchOffice: Här hittar du nu dina nästa coworking- och möteslokaler

30
maj
2017
Henny Bruhn-Möller
För att möta den ökade efterfrågan har MatchOffice nu lanserat nya sektioner för online-förmedling av svenska coworking- och möteslokaler.
30
maj
2017
Henny Bruhn-Möller

Topfoto: WeWork kontorhotel

 

Danska verksamheter håller runt 30.000 externa möten varje månad hela året runt, om man utgår från statistik från turistorganisationen Visit Danmark. En siffra som dessutom ökar snabbt i Danmark, likväl som i Sverige. 

MatchOffice har över en längre tid identifiera och konstaterat det växande intresset och efterfrågan på möteslokaler såväl från hyresgästernas som hyresvärdarnas sida. 

I synnerhet har det ökade utbudet av båda danska, svenska, och internationella kontorshotell uttryck en önskan om att kunna visa upp och hyra ut sina många nya toppmoderna coworking- och möteslokaler. 

“Inte minst på grund av detta behov väljer vi nu att följa efterfråga i form att de två nya online-sektionerna, “Möteslokaler” och “Coworking”, som vi implementerad på MatchOffice och nu är i full gång med att utveckla” säger portalens VD Jakob Dalhoff. 

 

Stor boknings-potential

Internationella MatchOffice och den sammanhängande danska lokal-sajten Lokalebasen.dk förmedlar över 5 000 kontorshotell utspridda över hela världen - de flesta med stor boknings-potential även för externa gäster. 

 “Utöver detta är vi i färd med att ingå avtal med en lång rad av danska och internationella hotellkedjor och andra stora samt medelstora hotell - bland annat i Köpenhamns city-områden, på Nørrebro och i Frederiksberg med flera. Hotell vilka all har möteslokaler som de önskar att hyra ut under perioder då de typiskt annars står tomma,” säger Jakob Dalhoff.

WeWorkFoto: WeWork

För många verksamheter lönar det sig massa att hyra in sig i andras möteslokaler under de få tillfällen under året som de har användning för det. Detta istället för att själv inrätta lokaler som för mesta del ändå står tomma och oanvända. 

“Men vi upplever ett stigande omfång av hur också stora välkända koncerner som har sina egna optimala möteslokaler, ändå väljer att hyra in sig i spännande främmande omgivningar - som till exempel i nya trendiga mötesrum - för att uppsöka annorlunda inspiration och kreativitet,” säger Jakob Dalhoff. 

 

199 SEK per månad

Med sitt nya förmedlings-initiativ önskar MatchOffice att bidra betydligt till en utbredande delningsekonomi för verksamheter. 

“På ´gamla dagar´ var det näst en tumregel att max 15 procent av en kontorslokal skulle inredas som möteslokal. Idag finns det nyetablerade kontorshotell där hela 50 procent av lokaler är utlagd som möteslokaler. 

Tidigare placerade kontorshotellen som oftast dessa lokaler mitt i byggnaden, ganska mörkt utan några fönster. Idag ges istället möteslokaler helst den mest fenomenala utsikten, exempelvis ut över havet. Detta eftersom operatörerna ser att det finns bra pengar att tjäna på dessa exklusiva mötesrum”, säger Jakob Dalhoff. 

Det kostar from ett fast pris 199 SEK per månad att annonsera möteslokaler och coworking spaces på MatchOffice och Lokalebasen.dk. ●

 

För ytterligare information:

Ella Lindberg, Market Manager Sweden, MatchOffice

el@matchoffice.com

 

 

<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.