arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Virtuella kontor

Show virtuella kontor

Hitta ditt virtuella kontor i Stockholm på MatchOffice.se

Ett virtuellt kontor kan vara en bra lösning om du behöver telefon och adress , tillgång till mötesrum men däremot inte har behov av ett fysiskt kontor. Virtuella kontor har blivit mer populära i Köpenhamn på grund av alla dess fördelar. Ett virtuellt kontor ger ditt företag ett professionellt intryck oavsett om det handlar om en mindre start-up eller ett etablerat företag.

Det virtuella kontoret svarar på dina telefonsamtal i ditt företagsnamn samt skickar och tar emot e-post för att kunna stärka din verksamhet.

Du kan hitta många virtuella kontor i större städer som Stockholm, Malmö och Göteborg men det är också möjligt att hitta på andra ställen runt om i landet.

Varför välja ett virtuellt kontor?

Väljer du ett virtuellt kontor, får du:

  • Företagets adress och adresstjänst
  • Telefontjänst inkl. lokalnummer och vidarebefordran
  • Kontorstjänster och posthantering
  • Professionell receptionist och hjälp med administrativa uppgifter
  • Tillgång till möte och kontorsrum dagligen
  • Besparingar jämfört med ett fysiskt kontor

 

Berätta vilket område du söker virtuellt kontor i

Fyll i formulären nedanför och angiv i kommentarfältet hvilket land du söker virtuellt kontor i.

Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks