arrow_upward

Stockholm Bromma

För de som arbetar i butik i Bromma är det lätt att ta sig till jobbet. Bromma är även känd för sin flygplats, Stockholm-Bromma flygplats. Flygplatsen är den tredje största flygplatsen i Sverige och erbjuder...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Butik i Bromma, Stockholm

Bromma är en förort till Stockholms kommun och ligger inom Västerort. Bromma är en trädgårdsstad och har flera naturreservat i närheten av Mälaren. Bromma har cirka 74 000 invånare och nio av Stockholms kommuns tio rikaste stadsdelar ligger i Bromma. I och med att Bromma ligger precis utanför de centrala delarna av Stockholm har förorten mycket bra kollektivtrafik. Bromma har vacker natur och samtidigt ligger det mycket nära centrala Stockholm, det gör att många flyttar hit och befolkningen växer ständigt. Det finns ett stort utbud butiker i Bromma i köpcentret Bromma blocks.

Stort utbud av butiker i Bromma, Stockholm

Bromma blocks är ett köpcentrum vilket inryms i Bromma flygplats gamla hangarer. Här finns alla de stora kedjorna men även småbutiker. Här kan man shoppa i en trivsam miljö och man kan parkera bekvämt på parkeringsplatserna som ligger precis intill butikerna. Många företag väljer att etablera butik i Bromma i och med den växande befolkningen. Priserna för butikslokaler är snäppet billigare jämfört med butikers priser i de centrala delarna av Stockholm.

Växande stadsdel

Enligt Stockholms stads prognos kommer det att byggas 7 738 nya bostäder i Bromma fram till 2024. De senaste åren har det byggts cirka 2 000 nya lägenheter i Annedal och området fortsätter att växa. Här kommer ytterligare 285 bostäder planeras med byggstart 2017. De två största byggprojekten som planeras i Bromma just nu handlar om 3 000 nya bostäder i området runt Brommaplan och 1 200-1 500 nya lägenheter i området vid Solvalla. Det beräknas att befolkningen kommer att öka i stadsdelen med cirka 2 000 personer per år fram till 2024 då stadsdelen spås ha 92 110 invånare. Med denna ökning av invånare blir det en allt mer attraktivt att etablera butiker i Bromma.

Bromma med omnejd- god kollektivtrafik

För att ta sig till Bromma kan man använda sig av Stockholms tunnelbana, det går snabbt att ta sig till de centrala delarna av Stockholm. Bromma har flera stationer längs tunnelbanesystemet, vilket är Alvik, Stora Mossen, Abrahamsberg, Brommaplan, Åkeshov, Ängbyplan, Islandstorget och Blackeberg. Bromma har ett utbrett bussnät med många alternativ för kollektivtrafik. För de som arbetar i butik i Bromma är det lätt att ta sig till jobbet. Bromma är känd för sin flygplats, Stockholm-Bromma flygplats. Flygplatsen är den tredje största flygplatsen i Sverige och erbjuder både nationella och internationell flyg. Till Flygplatsen kan man åka med flygbussen som avgår från cityterminalen med många avgångar att välja mellan.

Bromma Flygplats

Stockholm Bromma Flygplats är en inrikes och internationell flygplats. Flygplatsen ligger närmast staden om man jämför med övriga flygplatser i Stockholm med omnejd. Det är därför det snabbaste alternativet till och från huvudstaden. Bromma är Sveriges tredje mest trafikerade flygplats. Hit kan man ta sig med både flygbuss och lokalbussar. Det finns tre butiker i Bromma flygplats samt tre restauranger, caféer och barer. Miljökraven är extra hårda i och med att Brommas flygplats ligger så tätt intill Stockholm och övriga samhällen. Endast de mest miljövänligaste och tystaste planen får landa på Bromma flygplats.

Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa