arrow_upward

Kävlinge

Detta är en bra företagsmiljö och del av Öresundsregionen! Kävlinges butikslokaler har stora förutsättningar för en liten kommun på ca 30 000 invånare där de rankas på plats 83 i Sverige av 290 kommuner. I tätorten,...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

## Kävlinge butik har ett bra näringsliv

Kävlinges butikslokaler har stora förutsättningar för en liten kommun på ca 30 000 invånare där de rankas på plats 83 i Sverige av 290 kommuner. I tätorten, som är centralort i kommunen bor det dock under 10 000 men eftersom Kävlinge hör till Stormalmö med över 700 000 invånare så spelar det inte en alltför stor roll. Kommunen ligger förstås i Skåne och har länge varit en viktig järnvägsknut. Redan på slutet av 1800-talet byggdes den och har sedan dess varit viktig i Trelleborg till Lund förbindelsen. År 1900 låg befolkning endast på ca 1300 men har tack vare järnvägen och de goda förbindelserna samt närheten till Malmö stad vuxit snabbt till nästan 10 000 idag. Kävlinge rankas på plats 7 år 2016 för bästa företagsklimat i Skåne som rankas på en enkätundersökning baserad på över 40 000 företagare. Det är en förbättring sedan året innan då kommunen låg på plats 8 år 2015 men lyckades klättra en plats år 2016. Detta är en väldigt bra placering och tyder på mycket gott. Det är en utmärkt företagsatmosfär och näringslivet blomstrar. Inte endast blomstrar det men det förbättras även eftersom området lyckas klättra på rankingen.

## Butikslokalerna i Kävlinge har stort företags potential

Kävlinge butik ligger i ett område där näringslivet utvecklas snabbt. I kommunen är nästan 600 företag registrerade och några av dem är H-J Buss Kävlinge AB, Kävlinge Massagemottagning, Byggcentralen Kävlinge, Kävlinge Krog, Målericenter i Kävlinge, Kävlinge Data o Verkstads Konsult, Kävlinge Hydraulik HB, Kävlinge Kommun, Kävlinge Mekaniska Verkstad Aktiebolag, Kävlinge Måleri, Kävlinge Ram & Spegelservice, Elkontakten i Kävlinge, Kävlinge Köksmontage, Finsmakaren Kävlinge, Kävlinge Begravningsbyrå, Färgglatt i Kävlinge, Gunnarsson Byggservice i Kävlinge, Jostec i Kävlinge, Kävlinge Flotten, Juttas Hårstudio i Kävlinge, Kävlinge Flugfiskeshop, Ml Plåt & Byggservice i Kävlinge, Kattens Veterinär i Kävlinge AB, Kävlinge Markentreprenad AB, MW'S Bygg & Konsult i Kävlinge Kommanditbolag, Anderssons Åkeri i Kävlinge AB, Posten Kävlinge, Bengts Bilservice i Kävlinge AB, Bostadsrättsföreningen Kommendanten i Kävlinge, El-Montören i Kävlinge AB och många mer därtill. Det finns många aktiebolag i området och mindre företag med endast självanställda så det kommer passa dig oavsett vilka företag du vill arbeta med och finna samarbete med.

## Kävlinges butikslokaler har stora möjligheter

Kävlinge butik har många stora möjligheter för en kommun med ca 30 000 invånare. Området kryllar av olika företag och kunder, en bra marknad samt att Malmö inte ligger så långt bort. Järnvägsförbindelsen knyter även samman platsen med Lund och Trelleborg. Funderar du på att öppna en lokal i området så är denna ort verkligen värd din investering med tanke på vilka förutsättningar området har att erbjuda. Tänk på att planera vilken typ av lager du söker, hur stor behöver affärslokalen vara och vilket läge är bäst för affärer. Att ha en bestämd och budget som du gått igenom flera gånger är smart så det bara är att tuta och köra. Helt enkelt slå till direkt när du hittar en butikslokal som passar dig i just denna stad utan att tänka en andra gång på om budgeten håller.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa