arrow_upward

2 butiker: Kävlinge

Detta är en bra företagsmiljö och del av Öresundsregionen! Kävlinges butikslokaler har stora förutsättningar för en liten kommun på ca 30 000 invånare där de rankas på plats 83 i Sverige av 290 kommuner. I tätorten,...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Kävlinge butik har ett bra näringsliv

Kävlinges butikslokaler har stora förutsättningar för en liten kommun på ca 30 000 invånare där de rankas på plats 83 i Sverige av 290 kommuner. I tätorten, som är centralort i kommunen bor det dock under 10 000 men eftersom Kävlinge hör till Stormalmö med över 700 000 invånare så spelar det inte en alltför stor roll. Kommunen ligger förstås i Skåne och har länge varit en viktig järnvägsknut. Redan på slutet av 1800-talet byggdes den och har sedan dess varit viktig i Trelleborg till Lund förbindelsen. År 1900 låg befolkning endast på ca 1300 men har tack vare järnvägen och de goda förbindelserna samt närheten till Malmö stad vuxit snabbt till nästan 10 000 idag. Kävlinge rankas på plats 7 år 2016 för bästa företagsklimat i Skåne som rankas på en enkätundersökning baserad på över 40 000 företagare. Det är en förbättring sedan året innan då kommunen låg på plats 8 år 2015 men lyckades klättra en plats år 2016. Detta är en väldigt bra placering och tyder på mycket gott. Det är en utmärkt företagsatmosfär och näringslivet blomstrar. Inte endast blomstrar det men det förbättras även eftersom området lyckas klättra på rankingen.

Butikslokalerna i Kävlinge har stort företags potential

Kävlinge butik ligger i ett område där näringslivet utvecklas snabbt. I kommunen är nästan 600 företag registrerade och några av dem är H-J Buss Kävlinge AB, Kävlinge Massagemottagning, Byggcentralen Kävlinge, Kävlinge Krog, Målericenter i Kävlinge, Kävlinge Data o Verkstads Konsult, Kävlinge Hydraulik HB, Kävlinge Kommun, Kävlinge Mekaniska Verkstad Aktiebolag, Kävlinge Måleri, Kävlinge Ram & Spegelservice, Elkontakten i Kävlinge, Kävlinge Köksmontage, Finsmakaren Kävlinge, Kävlinge Begravningsbyrå, Färgglatt i Kävlinge, Gunnarsson Byggservice i Kävlinge, Jostec i Kävlinge, Kävlinge Flotten, Juttas Hårstudio i Kävlinge, Kävlinge Flugfiskeshop, Ml Plåt & Byggservice i Kävlinge, Kattens Veterinär i Kävlinge AB, Kävlinge Markentreprenad AB, MW'S Bygg & Konsult i Kävlinge Kommanditbolag, Anderssons Åkeri i Kävlinge AB, Posten Kävlinge, Bengts Bilservice i Kävlinge AB, Bostadsrättsföreningen Kommendanten i Kävlinge, El-Montören i Kävlinge AB och många mer därtill. Det finns många aktiebolag i området och mindre företag med endast självanställda så det kommer passa dig oavsett vilka företag du vill arbeta med och finna samarbete med.

Kävlinges butikslokaler har stora möjligheter

Kävlinge butik har många stora möjligheter för en kommun med ca 30 000 invånare. Området kryllar av olika företag och kunder, en bra marknad samt att Malmö inte ligger så långt bort. Järnvägsförbindelsen knyter även samman platsen med Lund och Trelleborg. Funderar du på att öppna en lokal i området så är denna ort verkligen värd din investering med tanke på vilka förutsättningar området har att erbjuda. Tänk på att planera vilken typ av lager du söker, hur stor behöver affärslokalen vara och vilket läge är bäst för affärer. Att ha en bestämd och budget som du gått igenom flera gånger är smart så det bara är att tuta och köra. Helt enkelt slå till direkt när du hittar en butikslokal som passar dig i just denna stad utan att tänka en andra gång på om budgeten håller.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 3 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Passar som café/restaurang
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks