arrow_upward

Kista

Eftersom utbudet av butiker i Kista är mycket stort och då det finns så många olika typer av företag som vill hålla till hos oss är det också viktigt att de sökande vet vad de...Läs mer

Skapa sökprofil

## Kista butikslokaler erbjuder unika lokaler för många olika företag

Letar du och ditt företag efter en ny butikslokal? Eller går du i tankar om att starta upp en affär? Vill ni expandera en redan befintlig verksamhet eller starta nytt? Oavsett vad er bakgrund är, så kan en butik i Kista vara ett alternativ som är av intresse för er. Här erbjuder vi alla olika sorters företag många olika typer av butiksytor att starta upp sin verksamhet i. Det spelar ingen roll vilken bransch du är i, det finns möjlighet till det mesta. De vanligaste verksamheterna är dock inom detaljhandel och livsmedel, restaurang, skönhet- och kroppsvård, service av olika slag, småskalig produktion samt kontor och fastighetsförmedling. Det finns butiker som kan anpassas efter alla dessa behov. Olika storlekar och planering av ytorna för att kunna tillfredsställa allas önskningar. Allt ifrån stora, öppna lokaler till de som är distribuerade med flera olika rum. Det finns möjlighet till olika butiksgrannar och närområden, våningsplan med mera. Det alla lokaler har gemensamt är fräscha, ljusa och nya ytor.

 

## Växande näringsliv och företagsklimat med butik i Kista

Kistas butikslokaler är en del av Stockholms kommun och Västerort. I området finns både detaljhandel såsom livsmedel, konfektion med mera, service såsom hudvård och frisör, fastighetsförmedling, en galleria, stormarknader med mera. Men det finns också många verksamma företag och industrier inom tillverkning, teknik, medicin och konsultation. Verksamma företag är bland andra Kista Sience city, Dräger Medical Sverige AB, Atea Sverige AB, Kone AB, OHB Sverige AB, Climeon AB, Telia, PWC, Dovado Europe AB, Lenovo. Här finns alltså redan ett väl etablerat näringsliv och plats för fler. Beläget i de nordvästra delarna av stan tar man sig enkelt in till centrum. Tunnelbana, cykelvägar och bilvägar är en del av en väl uttänkt infrastruktur som gör det lätt att ta sig runt. Med tunnelbana tar det endast tio minuter och med bil tjugo minuter att komma till stadens mitt. Här finns mångfald och stort utbud rent företagsmässigt, vilket gör att du kan öppna affär här inom vilken bransch du än verkar i.

 

## Många möjligheter för butikslokaler i Kista

Eftersom utbudet av butiker i Kista är mycket stort och då det finns så många olika typer av företag som vill hålla till hos oss är det också viktigt att de sökande vet vad de vill ha. Här finns allt ifrån livsmedelsbutiker och frisörsalonger till caféer och alla har väldigt olika behov. Om ni som företag i förväg vet vad ni söker och vilka era behov är kommer processen att hitta exakt det ni söker gå smidigare. Vilket våningsplan vill ni vara på? Spelar hiss, handikappanpassning och liknande någon roll? Ska det finnas speciella faciliteter eller utrustning i lokalen för att er verksamhet ska kunna fungera? Spelar säkerhet någon roll? Vill ni vara belägna på någon specifik plats som har tillgång till parkering, kollektivtrafik, specifika butiksgrannar, shoppingcenter med mera? Vilken yta på butiken krävs det, och vill ni kunna ha utrymme för att växa, hålla ett lager etcetera? När ni vet svaren på ovan frågor och eventuella andra önskemål ni har är ni varmt välkomna att kontakta oss.

Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Visningar