arrow_upward

4 butiker: Kista

Eftersom utbudet av butiker i Kista är mycket stort och då det finns så många olika typer av företag som vill hålla till hos oss är det också viktigt att de sökande vet vad de...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Kista butikslokaler erbjuder unika lokaler för många olika företag

Letar du och ditt företag efter en ny butikslokal? Eller går du i tankar om att starta upp en affär? Vill ni expandera en redan befintlig verksamhet eller starta nytt? Oavsett vad er bakgrund är, så kan en butik i Kista vara ett alternativ som är av intresse för er. Här erbjuder vi alla olika sorters företag många olika typer av butiksytor att starta upp sin verksamhet i. Det spelar ingen roll vilken bransch du är i, det finns möjlighet till det mesta. De vanligaste verksamheterna är dock inom detaljhandel och livsmedel, restaurang, skönhet- och kroppsvård, service av olika slag, småskalig produktion samt kontor och fastighetsförmedling. Det finns butiker som kan anpassas efter alla dessa behov. Olika storlekar och planering av ytorna för att kunna tillfredsställa allas önskningar. Allt ifrån stora, öppna lokaler till de som är distribuerade med flera olika rum. Det finns möjlighet till olika butiksgrannar och närområden, våningsplan med mera. Det alla lokaler har gemensamt är fräscha, ljusa och nya ytor.

Växande näringsliv och företagsklimat med butik i Kista

Kistas butikslokaler är en del av Stockholms kommun och Västerort. I området finns både detaljhandel såsom livsmedel, konfektion med mera, service såsom hudvård och frisör, fastighetsförmedling, en galleria, stormarknader med mera. Men det finns också många verksamma företag och industrier inom tillverkning, teknik, medicin och konsultation. Verksamma företag är bland andra Kista Sience city, Dräger Medical Sverige AB, Atea Sverige AB, Kone AB, OHB Sverige AB, Climeon AB, Telia, PWC, Dovado Europe AB, Lenovo. Här finns alltså redan ett väl etablerat näringsliv och plats för fler. Beläget i de nordvästra delarna av stan tar man sig enkelt in till centrum. Tunnelbana, cykelvägar och bilvägar är en del av en väl uttänkt infrastruktur som gör det lätt att ta sig runt. Med tunnelbana tar det endast tio minuter och med bil tjugo minuter att komma till stadens mitt. Här finns mångfald och stort utbud rent företagsmässigt, vilket gör att du kan öppna affär här inom vilken bransch du än verkar i.

Många möjligheter för butikslokaler i Kista

Eftersom utbudet av butiker i Kista är mycket stort och då det finns så många olika typer av företag som vill hålla till hos oss är det också viktigt att de sökande vet vad de vill ha. Här finns allt ifrån livsmedelsbutiker och frisörsalonger till caféer och alla har väldigt olika behov. Om ni som företag i förväg vet vad ni söker och vilka era behov är kommer processen att hitta exakt det ni söker gå smidigare. Vilket våningsplan vill ni vara på? Spelar hiss, handikappanpassning och liknande någon roll? Ska det finnas speciella faciliteter eller utrustning i lokalen för att er verksamhet ska kunna fungera? Spelar säkerhet någon roll? Vill ni vara belägna på någon specifik plats som har tillgång till parkering, kollektivtrafik, specifika butiksgrannar, shoppingcenter med mera? Vilken yta på butiken krävs det, och vill ni kunna ha utrymme för att växa, hålla ett lager etcetera? När ni vet svaren på ovan frågor och eventuella andra önskemål ni har är ni varmt välkomna att kontakta oss.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks