arrow_upward

1 butik: Solna

Söker du och ditt företag efter nya och fräscha lokaler att utveckla er verksamhet i? Då är butik i Solna ett alternativ värt att veta mer om. Här erbjuds fina och öppna lokaler i olika...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Solna butikslokaler erbjuder fina lokaler att utvecklas i

Söker du och ditt företag efter nya och fräscha lokaler att utveckla er verksamhet i? Då är butik i Solna ett alternativ värt att veta mer om. Här erbjuds fina och öppna lokaler i olika storlekar och utföranden. Allt ifrån helt öppna butiker till lokaler med olika rum, stora ytor anpassade för stora företag eller små för egenföretagare. Det finns möjlighet till olika våningsplan, områden och faciliteter. Alla typer av branscher kan alltså hålla till här och etablera sin verksamhet vidare. Exempel på företag som verkar i våra lokaler är inom detaljhandel, restaurang, förmedling, service, hår- och kroppsvård, kontor med mera. Våra affärer är omtyckta, belägna på populära platser och alltid i bra skick. Eftersom utbudet är brett finns garanterat något för alla. Så vänta inte på att kontakta oss för att få reda på mer om hur du också kan bli en del av våra butiker. 

Gör en noggrann eftersökning för vilken butik i Solna ni behöver

Vissa saker kan vara bra att ha funderat ut i förväg eftersom djungeln att hitta rätt kan vara omständlig. Om företaget i fråga gör en noggrann research innan man ingår kontrakt finns alla förutsättningar för att bli nöjd från start. Vi hjälper alla företag på vägen till att hitta sin butik i Solna, men ni måste också veta vad ni vill ha. Vilket våningsplan är aktuellt, spelar det stor roll? Ska det finnas hiss eller andra hjälpmedel? Krävs speciella faciliteter i lokalen för er verksamhet? Spelar butiksgrannar och närmsta område stor roll och finns önskemål om kollektivtrafik, parkering, banker etcetera i närheten? Vilken storlek på lokalen behövs, ska det finnas plats att växa? Önskar ni en stor lokalyta eller ska butiken vara uppdelad i flera rum? Allt detta och mer är alltså bra om ni som företag har klarlagt och funderar över så att vi ska kunna hjälpa er på bästa sätt. 

Solna är ett populärt område för butik i Stockholmstrakterna

Att skaffa butik i Solna är en bra investering för framtiden. Ett område som erbjuder mångfald, närhet till både stad och natur samt många andra affärer och aktiviteter. Här finns en framtid att växa. Med företag, arenor och shoppingcenter i närheten är den positiva affärsandan ett faktum. Här finns Sveriges största shoppingcenter Mall of Scandinavia, samt den mäktiga arenan Friends arena, där stora sportevenemang och konserter hålls regelbundet. Dessa två fungerar som stora dragplåster till kommunen och på grund av det kommer folk från hela landet hit. Många andra företag i olika storlek är också redan verksamma här, många inom städ, service, IT, telefon och bygg. Med tunnelbana eller buss tar du dig in till stan på drygt tjugo minuter. Även smidiga och nya bilvägar finns att tillgå. För den som vill cykla finns även cykelbanor som tar dig till centrum på trettio minuter. I området finns en stor variation av både boende och näringsliv. Med sina knappt 80 000 invånare är Solna en av Stockholms största kommuner. Skolor, sjukhus och näringsliv blomstrar.

star
star
star
star
star
3.0 av 5 / 2 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks