arrow_upward

3 produktion/lager: Flen

Med lager i Flen kan alla typer av företag få den bästa möjliga lösningen till förvaring av just sina produkter. Ett centralt läge är a och o för att en lagerverksamhet ska fungera på bästa...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Flen lager ger dig oändliga möjligheter

Om du och ditt företag vill ha en pålitlig och praktiskt smidig lösning för förvaring av era varor, produkter eller gods är Flen lager alternativet för er. Här erbjuds ett stort antal lagerlokaler anpassade för just förvaring för företag. Det finns ett brett utbud av olika sorters lokaler, allt för att det ska passa alla typer av verksamheter. Oavsett vilken bransch du är verksam i kommer du alltså att kunna hitta något som passar era behov. Allt ifrån små, praktiska och förmånliga lagerutrymmen för det mindre företaget, till stora och speciellt anpassade lokaler för stora företag eller företag med behov av mycket plats. Alla utrymmen är fräscha och öppna till ett lönsamt pris. Här kan ni förvara det ni vill på era villkor, precis så länge som ni önskar. Alla praktiska detaljer är ordnade och vi erbjuder lagerlokaler i världsklass.

Välj det optimala läget med lager i Flen

Genom att välja att lokalisera ert lager i Flen har ni erhållit många fördelar. Ett centralt läge är a och o för att en lagerverksamhet ska fungera på bästa sätt eftersom det vanligen handlar om distribution av olika varor. Det man förvarar ska allt som oftast levereras eller transporteras vidare till butiker, kunder eller till andra angelägenheter. Just därför är detta den perfekta platsen för det här ändamålet. Staden är en mindre tätort i centrala Sverige med många knutpunkter runt omkring. Inom en radie av bara tretton mil finner du många viktiga och större städer som exempelvis Stockholm, Uppsala, Eskilstuna, Örebro, Norrköping, Linköping, Västerås, Nynäshamn och Södertälje. Vart varorna än ska finns städer med butiker, företag, industrier, flygplats, järnväg och hamn väldigt lättillgängligt. Det är viktigt att kunna få varor till och från lagret på ett enkelt sätt så det är därför bra vägar ligger i direkt anslutning och att det även finns bra möjligheter för lastning och parkering. Trots att Flen är en liten stad är läget alltså optimalt och strategiskt fördelaktigt för just lagerhållning.

Ta reda på vilket lager i Flen du vill ha

Med lager i Flen kan alla typer av företag få den bästa möjliga lösningen till förvaring av just sina produkter. Men eftersom utbudet är så pass brett är det också viktigt att redan i förväg fundera på vissa aspekter. Om det har genomförts en noggrann research kommer ni enkelt och smidigt att hitta det som passar just er. Vi hjälper er under processen till det rätta kontraktet, men en del saker har ni som företag den rätta kontrollen över. Exakt hur stor eller liten yta är ni ute efter, ska det finnas plats att växa? Hur ska lokalen vara fördelad, flera biutrymmen eller är ett stort rum att föredra? Vill ni ha lagret inrett eller oinrett? Krävs det några speciella krav eller andra faciliteter för att lagra varorna? Måste ni ha speciella tillstånd eller säkerhetsåtgärder? Genom att fundera på saker som dessa kommer ni garanterat att vara bra förberedda och hitta något ni blir nöjda med från början.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 2 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks