arrow_upward

1 produktion/lager: Haninge

Söder om Stockholm ligger Haninge, som är en skärgårdskommun. Här möts vackra miljöer, en bra och hållbar kommun med boende och företagare. Haninge passar utmärkt för att ha lager just på grund av det praktiska...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Haninge erbjuder lager för olika typer av företag

Lager i Haninge är en lösning för dig som söker ett praktiskt lager i det utförande som passar dig. Här kan du välja mellan många olika typer av lager beroende på vad du bedriver för verksamhet och vad du har för krav. Oavsett om du har ett litet eller stort företag kan du smidigt hyra ett lager här. Välj mellan enorma lagerutrymmen till små ytor beroende på vad du vill förvara. Man kan också ha både inredda och oinredda lokaler, lager med olika faciliteter beroende på eventuella resurskrav på hanteringen av varor och produkter. Specificera dina krav och leta efter vad som passar just ditt företag bäst. Du kan lita på att du får de bästa möjliga kontrakten och de bästa lägena i området, så att du tryggt och säkert kan använda lagret på det sätt som passar dig. Upptäck hur smidigt, enkelt och praktiskt det är att skaffa lager här!

Skaffa lager i Haninge och upptäck fördelarna

Haninge passar utmärkt för att ha lager just på grund av det praktiska läget. Platsen där man har ett lager är mycket viktigt i och med att man vill att distribution ska ske så smidigt som möjligt. Här kan du enkelt komma åt många olika kommuner och områden då det är enkelt att ta sig vidare härifrån. Man har Södertälje, hela Storstockholm, Uppsala, Nynäshamn och Huddinge med flera i närheten. Via väg 73 som passerar genom Haninge tar man sig inom en timme till ett flertal olika kommuner. Men det är inte bara läget som är praktiskt här. Det är självfallet också ett mer fördelaktigt pris att hyra lagerlokaler strax utanför Stockholm än närmare centrum. Men faktum är att det också är mer förmånligt i och med att man lättare når ut till så många ställen som möjligt. Välj att skaffa ett lager i Haninge om du vill kunna ta del av ett prisvärt, lättåtkomligt och praktiskt lager.

Haninge utanför Stockholm ligger bra till för lager

Söder om Stockholm ligger Haninge, som är en skärgårdskommun. Här möts vackra miljöer, en bra och hållbar kommun med boende och företagare. Kommunen gränsar till Huddinge i norr, Nynäshamn i söder, Tyresö i öster och Botkyrka i väster. Här finns både anrik historia, modern tätbygd och mångfald. Mer än två tredjedelar av kommunen består av skärgård, något som gör att Haninge lockar både turister och närboende för sina vackra miljöer. Men inte bara glesbygd finns här, utan i den största orten i Södertörn är växer ständigt i popularitet. Här finns högskola, köpcentrum, pendeltågsstation, kulturhus och bussterminal bland annat. Företagande är mycket viktigt här och i centrum finns mer än 100 butiker och restauranger. På sina 88 000 invånare finns mer än 6 500 aktiva företag i Haninge, något som gör området tätt på egenföretagande. Haninge erbjuder hjälp och stöd till nyföretagare och många möjligheter till internationella kontakter, expansion och utveckling. Om du vill kunna vara en del av det här populära området med ditt företag kan du enkelt skaffa lager i Haninge!

Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks