arrow_upward

6 produktion/lager: Helsingborg

När man talar om forna Sverige finns Helsingborg alltid med i diskussionerna. Helsingborg är en av Sveriges äldsta städer och ett enormt affärs, handels- och transport centrum. Helsingborg är en väldigt populär stad för såväl...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Verksamheter och industrilokaler i Helsingborg

När man talar om forna Sverige finns Helsingborg alltid med i diskussionerna. Helsingborg är en av Sveriges äldsta städer och ett enormt affärs, handels- och transport centrum. Staden är samtidigt en viktig studentstad som erbjuder många utbildningar inom diverse branschområden. Helsingborg är en väldigt populär stad för såväl studenter som boende och företag. Många stora aktörer har industrilokaler i trakterna. Helsingborg är populär på grund av läget, staden ligger nära både Malmö och Köpenhamn. Även hamnen gör staden attraktiv för företag som öppnar industrilokaler och transporterar via båt.

Industrilokaler i Helsingborg har god kommunikation

Helsingborg har goda kommunikationer, vilket är A och O för företag med industrilokaler. Då det rör sig om en hamnstad erbjuder Helsingborg förutom tillgång till båttransport även god tillgång till järnväg, kollektivtrafik och goda förbindelser till Malmö och Köpenhamn via motorvägen och ut på Öresundsbron. Tåget till Köpenhamn tar mindre än 2 timmar och underlättar både pendel och tågtransport. Helsingborgs priser gällande hyra och mark är väsentligt lägre än andra stora städer i området och bli därför ett högt övervägt alternativ när företag ska välja plats för en ny industrilokal.

Helsingborg - perfekt läge för industrilokaler

Helsingborg ligger på Skånes kust, i den nordvästra delen som är Öresunds smalaste. Staden är centralort i själva Helsingborgs stad som omfattas av: Bjuv, Höganäs, Ängelholm, Svalöv och Landskrona. Helsingborg ligger endast 4 km - över sundet från Danska staden, Helsingör. Det bor ca. 100 000 invånare i Helsingborgs kommun men upp emot 400 000 i Storhelsingborg där ovanämda kommuner ingår.

Största företagen med industrilokal eller kontor i Helsingborg:

Ikea McNeil Unilever Sverige Peab Becton-Dickinson

Industrilokaler och Helsingborgs näringslivsklimat

Helsingborg har ett väldigt gott näringslivsklimat. Till stadens näringslivsklimat bidrar bland annat läget och de goda kommunikationerna. Helsingborg är en av de tio största städerna i Sverige och på trettonde plats på listan över städers goda företagsklimat. Helsingborg är därmed ett bra alternativ för placering av industrilokaler.

Stora varumärkens industrilokaler i Helsingborg

Det finns flera stora varumärken som kommer från Helsingborg, några av de mest kända är: Mineralvattnet Ramlösa - industrilokaler Kafferosteriet Zoegas - industrilokaler Gummiföretaget Tretorn - industrilokaler

Helsingborg - många industrilokaler = många jobb

Helsingborg är hem åt över 10 000 företag, vissa med industrilokaler andra med kontor eller annan typ av lokaler. Över 100 av de 10 000 har över 50 anställda och därmed finns många stora företag närvarande. Helsingborgs näringsliv är växande och staden har god arbetsmarknad med stora perspektiv. Utbudet på arbeten är god men även tillgång till arbetskraft. Pendling till och från Helsingborg, både in- och ut pendling är lätt och snabb.

star
star
star
star
star
4.5 av 5 / 2 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Passar som café/restaurang
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks