arrow_upward

Järfälla

Järfälla kommun har ett bra arbetsklimat och arbetar hårt med att lokaler, kontor och lager i Järfälla ska byggas i takt med efterfrågan. Nästan 40 % av markytan är grönområden och hälften av marken är...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Lager i Järfälla – en plats med bra geografiskt läge

Två mil norr om Stockholm norr om Mälaren ligger kommunen Järfälla. Kommunen tillhör Upplands län och har över 70 000 invånare på sina 6350 hektar. Kommunens ledning är i framfart och är noga med att erbjuda alla individer vad de behöver, både som enskild person, enskild företag och som flermanna företag. Kommunen anser att de har ett bra arbetsklimat och arbetar hårt med att lokaler, kontor och lager i Järfälla ska byggas i takt med efterfrågan. Nästan 40 % av markytan är grönområden och hälften av marken är bebyggd vilket ger stora möjligheter för kommunen att expandera ytterligare med både kontor, fabriker och lager i Järfälla.

Med lager i Järfälla – med stora möjligheter

Förutom en väldigt vacker natur med många friluftsområden erbjuder även kommunen ett rikligt kulturliv för både unga och gamla. Allt ifrån musik, till teater, sportföreningar och skejtpark i ett gammalt lager i Järfälla. Kommunen och föreningarna jobbar start tillsammans för en rörlig kommun och har därför satsat på att utöka cykelnätet i kommunen. Både för att förbättra miljön, luften och för att invånarna ska röra på sig mera. Den övriga kommunikationen in till stan är god. I kommunen finns tre pendeltågsstationer, Jacobsberg, Kallhäll och Barkaby med ett spår i vardera riktning. I slutet av år 2016 ska dessa fördubblas för att kunna ha tätare avgångar och snabbare förbindelse in till huvudstaden. Själva kommunen täcks av ett bussnät till och från bostadsområdena och de större arbetsplatserna, kontor och lager i Järfälla.

Ett världsledande företag med lager i Järfälla

I kommunen finns många företag registrerade, över 5000 stycken. Där är mer än 60% av dessa som är enmans företag och 85% av de kvarstående har färre än 10 anställda. Kommunens största privata arbetsgivare är SAAB som har 3700 anställda följt av IKEA, UPS, Post Nord, Arla Food och Dahls. Många företag arbetar med handel eller logistik och har både kontor och lager i Järfälla. Barkaby är en känd plats i kommunen och förknippas ofta med sin handelsplats, som också är Sveriges största. Platsen är en av Sveriges viktigaste handelsplatser då alla typer av transporter kan tillämpas och kombitrafik kan maximeras. Om 15 år räknar man med att tunnelbanan ska sträcka sig hela vägen ut till handelsområdet, kontoren och lager i Järfälla. På en långsiktig plan ska nästan 15000 nya bostäder byggas och man räknar med att 10 000 arbetstillfällen kommer att skapas.

Lager i Järfälla – med infrastruktur som tillämpar god kombitrafik

Området har god kommunikation till och från huvudstaden, och resten av landet. Både tågtrafik och Europavägar kör inom kommunens gränser och från tunnelbanans slutstation i Jacobsberg tar det cirka 30 minuter till Sveriges största industriby i Barkaby. Vid sidan av pendeltågsstationen ligger Mälarbanan som sträcker sig in i tre av de kringliggande kommunerna. Kommunen jobbar ständigt med att förbättra kollektivtrafiken i området men utöver det går E18 igenom hela kommunen vilket skapar ett bra strategiskt läge för att kunna utveckla sin verksamhet med kontor, produktion och lager i Järfälla.

Läs mer om Järfälla på WikiEstate
star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa