arrow_upward

Det är såväl Sveriges huvudstad som den största staden i Sverige. Kommunen ligger i Stockholms län och har ca 900 000 invånare. Huvudstaden räknas vara en av de fem snabbast växande regionerna i Europa. Det...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Stockholm Söderort lager – kommunikation till näringslivets kärna

Söderort är en stor del av Stockholms innerstad. Området ligger i den södra delen och innefattar 52 stadsdelar. Det inkluderar därför många bostäder, kontor och lager i Stockholm Söderort. För att ge en bild om hur stort området är kan man säga att allt söder om Årstaviken, Hammarbyleden och sjön Mälaren tillhör området. Området har god infrastruktur med sitt centrala läge och många företag har valt att lägga kontor och lager i Stockholm Söderort. Området sträcker sig in mot de centrala delarna av huvudstaden och den delen av området brukar man nämna som det halvcentrala bandet. När det gäller den rättsliga biten så ingår området sedan 1 april 2007 i Södertörns domsaga och utgör ett eget polisiärt område i huvudstaden.

Lager i Stockholm Söderort – härligt område med fin natur

Området består inte bara av bostäder, lokaler, kontor och lager i Stockholm Söderort utan kommer man en bit ut från stan i norrgående riktning finns ett fantastiskt naturområde, Södertörn. Naturområdet har alla de typiska drag som ett skogsområde i de östra delarna av Sverige har. Stora täta skogar med berg, sumpmark och ett väldigt rikt naturliv. Delar av detta området ligger i fas med Stockholmsåsen som är en 6 mil lång grusås som i princip går igenom hela staden.

Aktivt läge nära centrum

Området är idag så stort att alla typer av service finns i området. Områden med bostäder, butiker, apotek, lokaler och lager så som i Stockholm Söderort brukar man kalla för ”stad i stad”. Området är byggt i halvcirklar då första etappen som vätter in mot centrum är från tidigt 1900-tal. Här är det mestadels flerfamiljshus. Etapp nummer två som idag är Hägersten byggdes 50 år senare och består också av flerfamiljshus men blandat med villor, lokaler och lager i Stockholm Söderort. Den sista etappen är byggd på gammal industrimark där fabriker och lager i Stockholm Söderort en gång stod. Idag är där mest villor som sedan spred sig och de villaområdena runt om de tre halvcirklarna är delar av huvudstadens förorter.

Lager i Stockholm Söderort har bra kringliggande infrastruktur

I området är det två tunnelbanelinjer som cirkulerar med ändstation i områdets södra del, Sparknäck. Området omges även av ett flertal busslinjer. Många företag väljer att etablera sin verksamhet i kontor, lokaler och lager då det geografiska läget är bra med närhet till centrum samt bra infrastruktur för att kunna transportera vidare ut mot marknad. Priserna är fortfarande något lägre för lokaler och lager i Stockholm Söderort.

Söderort är ett område i rörelse

Stadsdelarna i Söderort är inte kända för att vara några arbetardelar av staden utan 70% av befolkningen pendlar idag till arbetet. Nästan hälften av dessa pengar in till stan till några av de stora arbetsgivarna runt Globen, Skogskyrkogården och de stora köpcentrum. Området utgör idag mer än 350 000 invånare och köpkraften är stor i närområdet. Därför vet stadsdelarna att det är en god investering att köpa eller hyra lokaler och lager i området. Arbetskraft finns nära och köpkraften är ett stenkast iväg.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks