arrow_upward

0 kontor: Enköping

Det sägs att Enköping är Sveriges närmaste stad, eftersom både Stockholm, Uppsala och hela Mälardalen med sin massiva befolkning ligger inom räckhåll. På en timme har man tagit sig till de flesta av de närliggande...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Hyr kontor i Enköping och få ett perfekt läge

Genom att hyra kontor i Enköping får du tillgång till ett väldigt centralt och attraktivt läge. Det sägs att Enköping är Sveriges närmaste stad, eftersom både Stockholm, Uppsala och hela Mälardalen med sin massiva befolkning ligger inom räckhåll. På en timme har man tagit sig till de flesta av de närliggande städerna. Enköpings kommun är i sig inte så stor, det är ungefär 43 000 invånare, men däremot finns väldigt gott om arbetstillfällen här. I dagsläget finns nästan hela 4500 aktiva företag registrerade i stan. Det är många som pendlar till och från Enköping dagligen, vilket bevisar hur attraktiv staden är inom näringslivet. Här kan man hyra lokaler och få det perfekta läget utan att ruinera sig. Faktum är att prisbilden är väldigt mer attraktiv här jämfört med de större städerna i närheten. Du kan alltså hålla till här och göra ordentliga kostnadsbesparingar men inte offra något.

Stort utbud av kontorslokaler i Enköping

I Enköping finns ett stort utbud av kontor, det finns faktiskt något som passar alla. Här kan du välja bland massor av olika typer av kontorslokaler. Det finns olika ytor, allt från stora och mycket rymliga lokaler avsedda för företag med en stor personalstyrka till kontor som passar företag med mycket mindre behov. Olika lägen i stan finns också att tillgå beroende på vad just ni vill prioritera. Nära centralstationen eller andra knutpunkter, i centrum eller i utkanten av stan. Olika våningsplan, distribution av planlösning och andra behov kan också anpassas efter vad kunderna söker. Ta del av mötesrum, lunchrumsmöbler, elektronik, säkerhet med mera. Alla kontor är öppna och fräscha och är speciellt anpassade för att passa just kontorsarbete. Det viktiga när man hyr kontorslokaler är att kunna ha flexibilitet och att känna att man inte har ett ofördelaktigt kontrakt. Med kontorslokaler i Enköping kan du hitta ett alternativ som är perfekt för dig. Gör det enkelt för dig och hyr bra kontor här.

Enköping kontor erbjuder något för alla företag

Eftersom det finns ett stort utbud av såväl etablerade företag som lediga kontor i Enköping är det även bra att ni som företag har bra koll på vad ni letar efter. Det finns så pass mycket olika lokaler att det kan vara bra att tänka igenom noga vad ni har för krav och önskemål. En viktig sak är vilken yta ni söker, tänk även på eventuella mötesrum eller extra utrymmen som kan komma i behov. Ska det finnas plats att växa? Vilket våningsplan vill ni vara på? Har ni mycket kundkontakt kanske bottenplan för lätt tillgänglighet är att föredra, annars kan det vara trevligt att sitta högre upp. Hur föredrar ni planlösningen, som ett öppet kontorslandskap eller med privata rum? Ska det finnas mötesrum, och i så fall för ungefär hur många personer? Har ni några andra speciella krav på till exempel säkerhet eller liknande? När alla dessa praktiska detaljer är klarlagda är det mycket enklare för er att leta rätt på den perfekta lokalen för er!

Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks