arrow_upward

Knivsta

Det finns ett gott utbud av kontor i Knivsta för framgångsrika företag. En viktig del av centralorten är dess företagspark. Här driver över 50 företag sin verksamhet i växlande kontor i Knivsta. Företagsparken bygger ut...Läs mer

Skapa sökprofil

Knivsta kontor – del av svenskt näringsliv

Knivsta ligger i Uppland och är en tätort i Upplands län. Centralorten i länet är Knivsta som har ett väldigt bra strategiskt läge för företag med kontor i Knivsta med tanke på närheten till Sveriges huvudstad. Runt om finns en vacker natur med stora naturområden. Igenom kommunen löper Ostkustbanan som har direktlänk både till Uppsala och Stockholm. Fem minuter från stationen ligger centrum där kommunhuset ligger. Längst gågatan hittar man affärer, restauranger, fik och kontor i Knivsta. Mellan år 2013 och åt 2014 byggdes stationen om för att skapa bättre förutsättningar för den ökade tågtrafiken i området främst mot huvudstaden, Uppsala och Arlanda området som är de främsta målen för pendlarna.

Med kontor i Knivsta för framgångsrika företag

En viktig del av centralorten är dess företagspark. Här driver över 50 företag sin verksamhet i växlande kontor i Knivsta. Företagsparken bygger ut i etapper i takt med att allt fler företag hittar ut till platsen och vill vara en del av kommunens framgång. På företagsparken är det företag från branscher man framför allt från IT, tillverkning, medicin, konsult- och tjänstesektorn. Den största arbetsgivaren i kommunen är kommunen själv med upp mot 1000 anställda.

Kontor i Knivsta – en möjlighet till affärer och bra nätverk

Med en stark position i Arlanda regionen har kommunens företagspark växt och ligger i dag på en av Sveriges mest expansiva platser. Den strategiska placeringen är attraktiv både för stora och små företag som vill skapa en trygg plats för etablering med kontor i Knivsta. Parken ligger precis intil en av Sveriges mest trafikerade vägar, E4:an med endast 5 mil från huvudstadens centrum och en mil till Sveriges största flygplats. Området planeras att expandera ytterligare och det finns 200 kvm redo för att bli produktionslokaler, lager och kontor i Knivsta.

En kommun i tillväxt med ljus framtid

Jordbruk har fortfarande en stor del i kommunen och skapar fortfarande en del jobbtillfällen. De stora naturområdena med skog, sjöar och hagar skapar stora möjligheter till ny mark för lokaler och kontor i Knivsta. Många färdiga tomtmarker står redan redo för att bebyggas och med platsens geografiska läge finns stora möjligheter för både små och stora företag. Några företag som redan finns etablerade i kontor i Knivsta är: Habia Teknoflour aktiebolag Förenade Care AB K360 Nordic AB Assisticum aktiebolag Assisticum aktiebolag, Wasam aktiebolag Sabia Aktiebolag Brandkåren Attunda AGA Gas aktiebolag Aleris Omsorg AB

Ett arbetsamt område med låg arbetslöshet

Kommunens strategiska läge har inte bara skapat goda arbetstillfällen på kontor i Knivsta utan även hög utbildningsnivå på invånarna. Med tåg tar det 9 minuter in till Uppsala där en av Sveriges bästa universitet ligger och in till Stockholm och möjligheterna där tar det cirka en halvtimme. Möjligheterna till de kringliggande högskolorna har gjort att området har bland de högsta inkomsterna i landet och det hänger ihop med kommunens låga arbetslöshet.

Läs mer om Knivsta på WikiEstate
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Visningar