arrow_upward

0 kontor: Malmö Hyllie

Planerna på att låta Malmö expandera åt söder har funnits ända sedan 1960-talet men det var först i och med Citytunnelns invigning som planerna började ta form på allvar. Med kontor i Hyllie är tanken...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Kontor i Malmö Hyllie – en del av centrum

Planen om att expandera den södra delen av staden har varit i kommunens tanke sedan tidigt 60-tal. Först efter det att Citytunneln blev fastslagen och började byggas tog området framfart på allvar. Man ville skapa ett nytt profilområde för staden med bostäder, shoppingmöjligheter, möjlighet till god kollektivtrafik och kontor i Malmö Hyllie. Med närheten till Öresundsbron ville man bygga upp ett klimatsmart område med goda förutsättningar för privatperson som för mindre och större företag. En samlingsplats för alla typer av människor och verksamheter.

12 minuter från kontoren i Hyllie till Nordens största flygplats

Tågstationen ligger under de torg som är hjärtat av området. Platsen kallas Point Hyllie och är inramad av fem byggnader. Området runt Hyllie har växt i olika etapper och idag har stora namn etablerat sig i kontor i Malmö Hyllie såsom IKANO bank, Kuehne Nagel, Fujitsu och Leo Pharma. Utöver företagsexpansionen ligger Malmö Arena, gallerian Emporia, Hyllie vattenpark och ett antal hotell i anslutning till området. När området är färdigbyggt beräknar man att det ska finnas 10 000 bostäder och lika många arbetsmöjligheter i trakten. Det fördelaktiga geografiska läget med 12 minuter till Kastrup och Köpenhamn gör området unikt.

En ljus framtid

Stadsdelens har blivit ett viktigt område för stadens företag och det utvecklande näringslivet i Öresundsregionen. Många företag har valt att etablera sig i lokaler och kontor i Malmö Hyllie därför har man valt att bygga den nya mässhallen i området. Den nya hallen är 20 000 kvadratmeter stor och har plats för flera hundra utställare och evenemang. Byggnaden har plats för 3000 konferensstolar och har 16 inredda lokaler gjorda för möten. Här finns även en konferensvåning och två restauranger. Byggnaden drivs av företaget Easyfairs Nordic som håller runt 10 mässor per år i byggnaden.

En viktig handelsplats när centrum

En bit från centrum av stadsdelen ligger delområdet Svågertorp. Området är ett av den sydligaste handel- och industriområdena i landet med bara några kilometer till Öresundsbron. Här har företag som IKEA, Ilva, Bauhaus och Biltema etablerat sig. År 2009 byggde IKEA sitt tredje största varuhus i området på 44 000 kvadratmeter och idag ligger även delar av deras kontor i Malmö Hyllie. År 2015 placerades 600 arbeten om till Malmö från Helsingborg. Den största anledningen till flytten är det strategiska läget med en timme till IKEA:s hjärta Älmhult och 12 minuter till Kastrup samt närheten till det nya varuhuset.

Kontor i Malmö Hyllie – bli granne med nordens största shoppinggalleria

I anslutning till tågstationen och arenan har man byggt upp nordens största köpcentrum. Byggnaden rymmer runt 230 butiker och ett flertal restauranger. Butikerna är placerade på tre plan med en takterrass på översta plan. På planen över butikerna ligger kontor i Malmö Hyllie för externa företag. Byggnaden har fått pris för sin arkitektur och är designad av Gert Wingårdh som är ägare till Wingårdh Arkitektkontor. Hans design valdes efter en tävling om hur gallerian skulle utformas år 2007.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks