arrow_upward

expand_moreexpand_less

The Park

The Park är ett personligt och kreativt co-working space som ligger på 3 adresser i Stockholm, Sveavägen 98 mitt emot Handelshögskolan, Magnus Ladulåsgatan på Söder och Hälsingegatan 49 i Vasastan - i centrum av den spännande nya stadsdelen Hagastaden.

Totalt består kontoren av 4000 kvadrat som inkluderar co-working, lounger, eventytor, mötes-/konferensrum och stora workshoprum. I dagsläget har vi 450+ medlemmar på 210+ bolag i vårt starka nätverk, aktiva inom alla tänkbara branscher och vi välkomnar alla som har en härlig attityd till livet. För en dos av daglig magi har vi våra Mood Managers som sätter stämningen i lokalerna och alltid finns där för att hjälpa till med allt praktiskt.

Vi erbjuder fyra nivåer av medlemskap: Rum, Mobil, Fast & Lounge. Allt utifrån vilken fas och vilka behov ditt bolag har just nu. Förutom din kontorsplats ingår reception, wifi, utskrifter, kaffe, vänner, gym, frukostbuffé, postadress, posthantering, konferensrum m.m. Här kan du fokusera på ditt arbete och knyta nya ovärderliga kontakter – så ordnar vi resten. All inclusive med en personlig inramning helt enkelt.

Våra lokaler kännetecknas av äkta ljus, kärlek och har en industriell karaktär. Vi erbjuder öppna, sociala ytor men har även privata rum. Vi vet att öppna landskap är en kreativ och ekonomiskt bra lösning för våra medlemmar. Vi har skapat rum i rummet känsla så att det mindre företaget kan sitta tillsammans i grupp och den enskilde entreprenören bli en del av något större. Vi är övertygade om att landskap skapar en härlig dynamik och ger större utrymme för nätverkande.

Kontakt The Park
Hanna Melander
General Manager
+46 73 36 43 544
Hanna@ThePark.se"
www.thepark.se

(5.0 av 51 röster)
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp
  • MatchOffice medlemslogotyp
  • MatchOffice medlemslogotyp