En inblick i de största hyresvärdarna

ArbetsbordHuvudparten av de största svenska fastighetsbolagen använder MatchOffice. Här följer en presentation utav ett urval av dem.

MatchOffice samarbetar med några av Sveriges största fastighetsbolag som är ledande inom handel och uthyrning av kommersiella fastigheter.

Gemensamt för dessa fastighetsbolag hos oss på MatchOffice, är att de har många års erfarenhet inom branschen och en gedigen kunskap och överblick om vad som gäller på marknaden i Sverige. Som hyresgäst hos dessa fastighetsbolag kan du vara säker på att du får ett professionellt bemötande och en stadig relation.

Nedan kan du läsa mer om de enskilda fastighetsbolagen. Du kan också se vilka lediga objekt de erbjuder på MatchOffice.

NordicPM

Nordic PM arbetar med vad de kallar lokaluthyrning med närvaro och engagemang, där personlig kontakt är i fokus.

» Läs mer om NordicPM
CONVENDUM

CONVENDUM är ett coworking center i premiumsegmentet. Bli medlem och inspireras av den härliga atmosfären på deras coworking centers runt om i Sverige.

» Läs mer om CONVENDUM
Revelop

Revelop är en aktiv förvaltare och utvecklare av kommersiella fastighete.

» Läs mer om Revelop
The Park

The Park är ett personligt och kreativt co-working space med över 500+ medlemmar. Alla med en härlig attityd är välkomna, oavsett bransch. För en daglig dos av magi har The Park även Mood Managers som bidrar till en positiv stämning och dessutom hjälper till med allt det praktiska.

» Läs mer om The Park
United Spaces

United Spaces är Sveriges största och första coworking community. Du hittar dem i Waterfront building i Stockholm, i STUDIO i Malmö samt i Göteborg. Med centrala lägen och läckra miljöer, nära till kommunikationer och möten, skapar de nätverk mellan människor och platser. Hos dem får idéer och människor plats att växa. Huset, atmosfären, inredningen och bemötandet är av allra högsta klass och ger deras medlemmar en coworking-miljö utöver det vanliga.

» Läs mer om United Spaces
Fastpartner

Fastpartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Sedan 1994 är vi noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag ca 1,4 miljoner kvadratmeter lokalyta. Deras ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

» Läs mer om Fastpartner
Palmung Mellin

Palmung Mellin är ett familjeföretag som grundades 1989. Deras fastighetsbestånd innefattar i dagsläget ca 50 000 kvm verksamhetslokaler och ett kontorshotell. Palmung Mellin äger, hyr ut och förvaltar kommersiella fastigheter i strategiskt valda områden runt Göteborg. I deras bestånd hittar du attraktiva lager-, kontors- och kombilokaler till rimliga priser.

» Läs mer om Palmung Mellin
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp
  • MatchOffice medlemslogotyp