arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

En inblick i de största hyresvärdar

Huvudparten av de största svenska fastighetsbolagen använder MatchOffice. Här följer en presentation utav ett urval av dem.

MatchOffice samarbetar med några an Sveriges största fastighetsbolag, som är ledande inom handel och uthyrning av kommersiella fastigheter.

Gemensamt för dessa fastighetsbolagen, på MatchOffice, är att de har många års erfarenhet inom branschen och en gedigen kunskap och överblick om vad som gäller på marknaden i Sverige. Som hyresgäst hos dessa fastighetsbolag är du säker på att mötas av professionalitet och en ordnad relation.

Nedan kan du läsa mer om de enskilda fastighetsbolagen. Du kan också se vilka lediga objekt de erbjuder på MatchOffice.

NordicPM
Nordic PM arbetar med vad de kallar lokaluthyrning med närvaro och engagemang, där personlig kontakt är i fokus.
» Läs mer om NordicPM
The Park
The Park är ett personligt och kreativt co-working space med över 450+ medlemmar. Alla med en härlig attityd är välkomna, oavsett bransch. För en daglig dos av magi har The Park även Mood Managers som bidrar till en positiv stämning och dessutom hjälper till med allt det praktiska.
» Läs mer om The Park
Profi
Profi Fastigheter är en aktiv förvaltare och utvecklare av kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen.
» Läs mer om Profi
CONVENDUM
CONVENDUM är ett coworking center i premiumsegmentet. Bli medlem och inspireras av den härliga atmosfären på deras coworking centers runt om i Sverige.
» Läs mer om CONVENDUM
United Spaces

United Spaces är Sveriges största och första coworking community. Du hittar oss i Waterfront building i Stockholm och i STUDIO i Malmö. Från och med september finns vi även i Göteborg. Med centrala lägen och läckra miljöer, nära till kommunikationer och möten, skapar vi nätverk mellan människor och platser. Hos oss får idéer och människor plats att växa. Huset, atmosfären, inredningen och bemötandet är av allra högsta klass och ger våra medlemmar en coworking-miljö utöver det vanliga.

» Läs mer om United Spaces
FastPartner
FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Sedan 1994 är vi noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag ca 1,4 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.
» Läs mer om FastPartner
Palmung Mellin

Palmung Mellin är ett familjeföretag som grundades 1989. Vårt fastighetsbestånd innefattar i dagsläget ca 50 000 kvm verksamhetslokaler och ett kontorshotell. Palmung Mellin äger, hyr ut och förvaltar kommersiella fastigheter i strategiskt valda områden runt Göteborg. I vårt bestånd hittar du attraktiva lager-, kontors- och kombilokaler till rimliga priser.

» Läs mer om Palmung Mellin