arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

En inblick i de största hyresvärdarna

Huvudparten av de största svenska fastighetsbolagen använder MatchOffice. Här följer en presentation utav ett urval av dem.

MatchOffice samarbetar med några av Sveriges största fastighetsbolag som är ledande inom handel och uthyrning av kommersiella fastigheter.

Gemensamt för dessa fastighetsbolag hos oss på MatchOffice, är att de har många års erfarenhet inom branschen och en gedigen kunskap och överblick om vad som gäller på marknaden i Sverige. Som hyresgäst hos dessa fastighetsbolag kan du vara säker på att du får ett professionellt bemötande och en stadig relation.

Nedan kan du läsa mer om de enskilda fastighetsbolagen. Du kan också se vilka lediga objekt de erbjuder på MatchOffice.

Profi

Profi Fastigheter är en aktiv förvaltare och utvecklare av kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen.

» Läs mer om Profi
The Park

The Park är ett personligt och kreativt co-working space med över 500+ medlemmar. Alla med en härlig attityd är välkomna, oavsett bransch. För en daglig dos av magi har The Park även Mood Managers som bidrar till en positiv stämning och dessutom hjälper till med allt det praktiska.

» Läs mer om The Park
CONVENDUM

CONVENDUM är ett coworking center i premiumsegmentet. Bli medlem och inspireras av den härliga atmosfären på deras coworking centers runt om i Sverige.

» Läs mer om CONVENDUM
NordicPM

Nordic PM arbetar med vad de kallar lokaluthyrning med närvaro och engagemang, där personlig kontakt är i fokus.

» Läs mer om NordicPM
United Spaces

United Spaces är Sveriges största och första coworking community. Du hittar dem i Waterfront building i Stockholm, i STUDIO i Malmö samt i Göteborg. Med centrala lägen och läckra miljöer, nära till kommunikationer och möten, skapar de nätverk mellan människor och platser. Hos dem får idéer och människor plats att växa. Huset, atmosfären, inredningen och bemötandet är av allra högsta klass och ger deras medlemmar en coworking-miljö utöver det vanliga.

» Läs mer om United Spaces
Fastpartner

Fastpartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Sedan 1994 är vi noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag ca 1,4 miljoner kvadratmeter lokalyta. Deras ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

» Läs mer om Fastpartner
Palmung Mellin

Palmung Mellin är ett familjeföretag som grundades 1989. Deras fastighetsbestånd innefattar i dagsläget ca 50 000 kvm verksamhetslokaler och ett kontorshotell. Palmung Mellin äger, hyr ut och förvaltar kommersiella fastigheter i strategiskt valda områden runt Göteborg. I deras bestånd hittar du attraktiva lager-, kontors- och kombilokaler till rimliga priser.

» Läs mer om Palmung Mellin
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.