Google Street View kan visa upp ditt kontor

Google Street View kan visa upp ditt kontor

04
maj
2016
Anna von Sivers
Med Google Street View kan du visa upp ditt kontor och erbjuda dina kunder en annorlunda upplevelse. Kunden kan få en 360 virtuell tur från sitt eget hem eller kontor.
04
maj
2016
Anna von Sivers

Google Street View har under lång tid varit det bästa sättet för att finna rätt vägar, digitala kartografer och människor som vill se sig om i sina närområden utan att ens behöva lämna hemmet. Googles revolutionerande tjänst - lanserades 2007 - den har panoramabilder, oftast tagna av specialiserade bilar som sätts ihop till en sammanhängande upplevelse för användarna. Vissa bilder har fångats med skoter, dykare och motorbåtar, och nu erbjuder Google och MatchOffice möjligheten för dig att ta dina egna bilder och lägga till dessa i deras tjänst. Street View kommer nu längre än gatorna.

Det faktum att konsumenter tycker om att se sig om och undersöka produkter innan de bestämmer sig för ett köp, är sedan länge ett etablerat faktum. Tillkomsten av Internet har gjort detta ännu enklare, eftersom konsumenterna kan prova på innan de köper något, de kan se sig om "genom online-beskrivningar, bilder och andra kunders recensioner. Detta kan lämna branscher så som fastigheter och kontorshotell ute i kylan, eftersom de inte kan matcha den uppslukande upplevelsen för kunder förrän de faktiskt besöker stället och genom att endast använda en webbläsare.   

Gör så att en modern arbetsyta sticker ut på en modern plattform

Research gjord på Lincoln University, Nya Zealand, har kommit fram till att kunder föredrar att uppleva fastigheter genom centraliserade onlinetjänster med kända namn som de kan lita på, snarare än på en mängd olika småskaliga, disparata webbplatser. Där kommer MatchOffice in i bilden. Med dess användarvänliga och navigerbara webbplats med sökresultat från länder över hela Europa, inleder dem nu ett samarbete med Google och sätter ditt kontor i 360 grader, vilket innebär att du kan låta potentiella kunder gå på djupet av arbetsytan de hade kunnat använda för deras verksamhet och verkligen se sig runt.

Virtuell rundtur

Historiskt sett, anser man att listor som visar bra bilder och genererar en bra överblick över en plats och är ett modern sätt att visa upp saker och ting på, är det mest attraktiva för kunder. Det senaste tillskottet, video turer i samband med listor har höjt populariteten och gett kontor som använder videopresentationer ett ordentligt försprång. Ännu, finns det dock fortfarande ett problem med videoturer som endast låter dig se det som kameran vill visa dig. En gatuvy tur i 360 låter kunder se sig om runt kontoret, precis som om de hade gjort i samband med ett fysiskt besök. Men de är istället antingen på tåget, hemma i sängen eller tar en paus från arbetet och kan besöka din fastighet genom deras smartphone, iPad eller laptop.

Dela och marknadsför ditt kontorshotell

Google's häpnadsväckande och höga nivå av integration med andra online-tjänster och avslappnande inställning till att arbeta med privata webbplatser innebär att du kan visa din 360 tur på din egen webbplats, via MatchOffice.com, och dela via sociala medier och på Google+. Kunder som söker efter kontor i ett område på Google Maps kommer att ges en unik möjlighet att kliva in på ditt kontor ensam, tillsammans med länkar till den plats där de kan hyra fastigheten.

Är du intresserad av en Google Gatuvy tur?

Oroa dig inte om det rent tekniska - MatchOffice har en engelsk fotograf med ett Google certifikat som kan komma till ditt kontor och skapa en attraktiv och lättillgänglig virtuell tur som dina kunder kan njuta av. Om du vill boosta din framgång på nätet, ring MatchOffice så kan vi diskutera hur vi kan skicka iväg vårt team för att installera en virtuell rundtur åt dig. Allt du behöver är ett registrerat företag, på den respektive adressen samt ett Google+ konto länkat till ditt företag för att synas på Google Maps. Har du dessa 3 saker och vill komma igång? Låt MatchOffice hjälpa dig att komma ut till fler människor online med hjälp av Google Street View tour.

Kontakta vår Engelska fotograf, Matt Marsh, för ytterligare information.

 

Matt Marsh Fotograf
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp
  • MatchOffice medlemslogotyp