arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

D2af06278d7744d513b3c60c8bee1f7818

Google Street View kan visa upp ditt kontor

04
maj
2016
Anna von Sivers
Med Google Street View kan du visa upp ditt kontor och erbjuda dina kunder en annorlunda upplevelse. Kunden kan få en 360 virtuell tur från sitt eget hem eller kontor.
04
maj
2016
Anna von Sivers

Google Street View har under lång tid varit det bästa sättet för att finna rätt vägar, digitala kartografer och människor som vill se sig om i sina närområden utan att ens behöva lämna hemmet. Googles revolutionerande tjänst - lanserades 2007 - den har panoramabilder, oftast tagna av specialiserade bilar som sätts ihop till en sammanhängande upplevelse för användarna. Vissa bilder har fångats med skoter, dykare och motorbåtar, och nu erbjuder Google och MatchOffice möjligheten för dig att ta dina egna bilder och lägga till dessa i deras tjänst. Street View kommer nu längre än gatorna.

Utforska en virtuell rundtur i ett av Regus kontorshotell i Köpenhamn

Det faktum att konsumenter tycker om att se sig om och undersöka produkter innan de bestämmer sig för ett köp, är sedan länge ett etablerat faktum. Tillkomsten av Internet har gjort detta ännu enklare, eftersom konsumenterna kan prova på innan de köper något, de kan se sig om "genom online-beskrivningar, bilder och andra kunders recensioner. Detta kan lämna branscher så som fastigheter och kontorshotell ute i kylan, eftersom de inte kan matcha den uppslukande upplevelsen för kunder förrän de faktiskt besöker stället och genom att endast använda en webbläsare.   

Gör så att en modern arbetsyta sticker ut på en modern plattform

Research gjord på Lincoln University, Nya Zealand, har kommit fram till att kunder föredrar att uppleva fastigheter genom centraliserade onlinetjänster med kända namn som de kan lita på, snarare än på en mängd olika småskaliga, disparata webbplatser. Där kommer MatchOffice in i bilden. Med dess användarvänliga och navigerbara webbplats med sökresultat från länder över hela Europa, inleder dem nu ett samarbete med Google och sätter ditt kontor i 360 grader, vilket innebär att du kan låta potentiella kunder gå på djupet av arbetsytan de hade kunnat använda för deras verksamhet och verkligen se sig runt.

Virtuell rundtur

Historiskt sett, anser man att listor som visar bra bilder och genererar en bra överblick över en plats och är ett modern sätt att visa upp saker och ting på, är det mest attraktiva för kunder. Det senaste tillskottet, video turer i samband med listor har höjt populariteten och gett kontor som använder videopresentationer ett ordentligt försprång. Ännu, finns det dock fortfarande ett problem med videoturer som endast låter dig se det som kameran vill visa dig. En gatuvy tur i 360 låter kunder se sig om runt kontoret, precis som om de hade gjort i samband med ett fysiskt besök. Men de är istället antingen på tåget, hemma i sängen eller tar en paus från arbetet och kan besöka din fastighet genom deras smartphone, iPad eller laptop.

Dela och marknadsför ditt kontorshotell

Google's häpnadsväckande och höga nivå av integration med andra online-tjänster och avslappnande inställning till att arbeta med privata webbplatser innebär att du kan visa din 360 tur på din egen webbplats, via MatchOffice.com, och dela via sociala medier och på Google+. Kunder som söker efter kontor i ett område på Google Maps kommer att ges en unik möjlighet att kliva in på ditt kontor ensam, tillsammans med länkar till den plats där de kan hyra fastigheten.

Är du intresserad av en Google Gatuvy tur?

Oroa dig inte om det rent tekniska - MatchOffice har en engelsk fotograf med ett Google certifikat som kan komma till ditt kontor och skapa en attraktiv och lättillgänglig virtuell tur som dina kunder kan njuta av. Om du vill boosta din framgång på nätet, ring MatchOffice så kan vi diskutera hur vi kan skicka iväg vårt team för att installera en virtuell rundtur åt dig. Allt du behöver är ett registrerat företag, på den respektive adressen samt ett Google+ konto länkat till ditt företag för att synas på Google Maps. Har du dessa 3 saker och vill komma igång? Låt MatchOffice hjälpa dig att komma ut till fler människor online med hjälp av Google Street View tour.

Kontakta vår Engelska fotograf, Matt Marsh, för ytterligare information.

 

Matt Marsh Fotograf
<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.