arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

M%c3%b6tesrum f%c3%b6r f%c3%b6retagreduced

Håll mötet i en inspirerande omgivning och få mer ut av det

19
mar
2018
Emma Fjäder
I arbetslivet är möten en del av vardagen och allt flera letar efter nya och mer inspirerande platser att ha sina möten på. Speciellt viktigare möten, som ledningens möten och möten som innefattar strategisk planering, vill man gärna hålla i en omgivning som inspirerar och stöder uppkomsten av nya idéer.
19
mar
2018
Emma Fjäder

Nya tider, nya sätt – nya platser, nya idéer...

Att hålla möten på företagets kontor där alla är på plats och man kan kalla folk till mötet med kort varsel, har sina fördelar. Att ta mötet till en annan plats än det egna kontoret kan ändå vara lönsammare med tanke på de anställdas kreativitet.

En ny, uppfriskande och motiverande mötesplats är den bästa omgivningen för nya tankar och idéer att träda fram. De anställda blir motiverade på ett helt annat sätt och de blir bättre mötesdeltagare då motivationen och energin är där den skall vara och arbetstagarna inte befinner sig i den omgivning de är vana att vara i alla dagar. 

”Olika typer av mötes-rum och -platser påverkar tydligt de anställdas medverkan och motivation, samt deras energi och lärande jämfört med möten som hålls i den vardagliga omgivningen, ofta företagets egna utrymmen”. 

”En ny omgivning, som är överraskande och inspirerande, har bevisats öka produktiviteten på mötena, samt höja stämningen bland de anställda”, konstateras i rapporten ’the Meeting Room of the Future Report 2018’.

”Man kan inte säga åt folk att vara innovativa, kreativa, påhittiga, produktiva och så vidare. Företaget måste skapa ett ramverk som stöder produktiviteten och kreativiteten i arbetsgemenskapen och hos de anställda. Många lägger inte tillräcklig vikt vid detta och därför är många strategi-möten oproduktiva”, berättar Mie Nørgaard från lärcentret Vilvordetalks.dk, som specialiserar sig på mötessektorn, undervisning och forskning. 

 

Hyr ett annorlunda utrymme för mötet

Tänk på omgivningen där mötet skall hållas när du ordnar ett viktigt möte. Hyr ett utrymme som bjuder på någonting nytt och någonting som skiljer det från företagets egna mötesutrymmen. Detta kan till exempel vara en intressant gästföreläsare eller vad du än kommer på. 

Hos MatchOffice kan du hyra mötesrum. Hos oss hittar du inte bara mötesrum i Sverige, men även utomlands så som i mellaneuropa och London. Mötesrum som finns att hyra utomlands hittar du på MatchOffice.com. Vi har listat några inspirerande mötesrum som är belägna ute i världen.

 

Mötesutrymme i Londons ikoniska byggnad

De här mötesutrymmena ligger mitt i Londons business-centrum. Den kända ovala byggnaden dominerar Londons stadsbild och fastigheten fungerar som arbetsplats för hundratals arbetstagare varje dag. Kontorshotellen som är belägna i byggnaden erbjuder mötesrum att hyra även för en kortare tid. 

 

                

 

Hyr mötesrum i London

 

Pigga mötesrum i Berlin

Berlin är för många en innovativ och trendig stad och det samma gäller även stadens kontorshotell och mötesrum. Detta kontorshotell i Berlin erbjuder unika mötesutrymmen att hyra, också för bara en dag. 

Organisera ditt företagsmöte i ett utrymme som är inrett med rymdtema eller håll seminariedagen i en ”biosalong”. 

 

                

 

Hyr mötesrum i Berlin

 

Historiska lokaler i Köpenhamn

Många gör både kortare och längre arbetsresor till Köpenhamn, så varför inte hyra ett utrymme med historisk karaktär för ditt nästa möte? På MatchOffice- sidor hittar du lätt unika mötesrum i stadskärnan av Köpenhamn. Till exempel detta Business Center erbjuder både mötesrum och kontor på ett toppen läge.

 

                 

 

Hyr mötesrum i Köpenhamn

 

 

 

 
<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.