arrow_upward

0 butik butiker: Eskilstuna

Det är populärt att etablera företag i Eskilstuna. Gamla staden med ”långa gatan” är väldigt mysig och har varit en central del i Eskilstuna sedan medeltiden. I centrum finner man ett flertal köpcentrum där företag...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Butik i Eskilstuna – Sörmlands största tätort

Eskilstuna, med slogan ”den stolta fristaden”, är den största staden i Sörmland med sina drygt 64000 invånare (2010). Staden fick sitt namn efter biskop Eskil av Tuna stift med biskopssäte i Tuna, nuvarande Eskilstuna. Historiskt sett är staden en väldigt stor handelsplats. Staden är känd för att vara väldigt vacker. Till exempel så finner man hela 8 trevliga parker i staden. Gamla staden med ”långa gatan” är väldigt mysig och har varit en central del i Eskilstuna sedan medeltiden. I centrum finner man ett flertal köpcentrum där företag lagt sin butik i Eskilstuna. I Eskilstuna innerstad kan man allt från shoppa i de stora kedjorna, till att fynda i de små butikerna. Om man är intresserad av historia är Eskilstuna en bra destination, då staden har ett flertal intressanta muséer.

Eskilstuna butik – central placering

Staden är som spindeln i nätet med sitt välplacerade läge. Placerar man en butik i Eskilstuna, men vill bo någon annanstans, är det inte något problem eftersom det är nära till tre större städer i Örebro, Stockholm och Västerås. Eskilstuna har väldigt bra kommunikationer. Staden ansluter med Europaväg E20 (Stockholm, Göteborg, Örebro), riksväg 53 söderut mot Nyköping och Oxelösund, riksväg 56 söderut mot Katrineholm och Norrköping samt norrut mot Västerås och Gävle samt landsvägarna 230 och 214. Tågtrafiken är enkel att ta sig fram med, med Svealandsbanan som ansluter till Mälarbanan. Även UVEN-tågen (Sala-Linköping) går igenom Eskilstuna. Citybussen är stadens stadsbussar och utgörs av 23 linjer varav 2 är strömlinjer. Bussarna är gröna till färgen och merparten av linjerna passerar genom stadens centrum.

Handelsplatsen Eskilstuna

I staden hittar man många köpcentrum med allt från stora kedjor till små företag med sin butik i Eskilstuna. I innerstaden kan man shoppa i de stora kedjorna eller fynda i små butiker. Man hittar även restauranger och caféer för alla smaker och flera mötesplatser. Att strosa omkring i Eskilstuna innerstad är en kulturupplevelse och man kan lätta finna det man vill ha. De tre större galleriorna är Cityhuset, Gallerian och 21:an som tillsammans har mängder av butiker i olika storlekar. I gamla staden finns mer av de små mysigare butikerna och caféerna. ReTuna Återbruksgalleria är som man kan klura ut i namnet en miljövänlig galleria. De har restauranger och caféer med klimatsmarta rätter och i butikerna kan man lämna in brukbara saker, som tas hand om på olika sätt och återanvänds.

Var ligger de flesta lokalerna placerade i Eskilstuna?

De flesta lokalerna finner man i stadens centrum. Några populära shoppinggator i staden är Nygatan, Kriebsensgatan och framförallt Kungsgatan där man finner majoriteten av företag som har sin butik i Eskilstuna. Det finns många butiker för shopping, nöje, restauranger och caféer. Men på det stora hela så finner man flest butiker väster om Eskilstunaån, som rinner genom staden. Tuna Park är Eskilstunas största köpcenter och ligger väster om centrum. Tuna Park ligger i anslutning till djur- och nöjesparken Parken Zoo.

Köpcentrum i Eskilstuna

Stadens största köpcentrum ligger centralt i stadskärnan och de flesta på den västra sidan av ån med ett undantag för Sveaplan centrum som ligger på den östra sidan. Det finns självklart flera företag som har sin Eskilstuna butik utanför dessa köpcenter, men de största köpcentrumen är:

21:an Sveaplan centrum Gallerian Tuna Park

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks