arrow_upward

0 butik butiker: Göteborg Östra

Området har en vackra miljö med närheten till havet och områdets alla parker. Området är det som växer mest i staden och invånarantalet förväntas att öka ytterligare inom de närmaste åren. Med butikslokaler i Göteborg...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Butik i Östra Göteborg

Östra Göteborg är ett stadsdelsnämndsområde i Göteborg. Området är förhållandevis invandrartätt med hela 42 % av de boende som är födda i utlandet. Bebyggelsen består till största delen av flerfamiljshus och stora delar av dessa är hyresrätter. I dagsläget räknas området som ett av stadens starkaste utvecklingsområden. Företagaren som söker efter möjlighet att starta butik i Östra Göteborg har många olika lokaler att välja mellan, främst i området Gamlestaden och just runt Gamlestads torg där närheten till Göteborgs största reseknutpunkt gör platsen strategiskt smart. Detta område ligger nära till Göteborgs centrum med bara 6 minuters resa till centralstationen.

Stadsdelen förändras, från industrier till butiker i Östra Göteborg

I Östra Göteborg grundades det som skulle göra Göteborg till en industristad och det finns fortfarande byggnader från den tiden. Detta var ett av stadens viktigaste områden som på senare tid tyvärr eftersatts. Därför har Göteborgs Stad beslutat att under de närmaste tio åren genomföra stora förändringar av området med bland annat en förtätning av bebyggelsen och nyetablering av hotell, restauranger och bostäder. Det kommer naturligtvis även finnas plats för nya butiker i Östra Göteborg i samband med denna förändring av området. Det planeras även nya trafiklösningar för fordonstrafik vilket kommer att innebära att genomfartstrafiken dirigeras om. Detta kommer förhoppningsvis göra området lugnare och mer attraktivt. Tanken är att skapa en modern och levande stadsdel.

Kommunikationer

Området ligger en bit utanför centrala Göteborg men det är ändå bara några minuters resa in till centrum. Det enklaste sättet att ta sig dit är via spårvagn eller buss, detta är förstås något som gäller hela Göteborg, och enligt uppgift tar det omkring tio minuter att resa från Göteborg Östra till Centrum. Det finns även möjlighet att resa med bil men området är, precis som många andra områden i staden, inte anpassat för biltrafik vilket innebär att det är lite bökigt att ta sig till och från stadsdelen med bil. E45 passerar förbi området och fortsätter sedan upp genom Sverige ända till Karesuando. I södergående riktning fortsätter vägen ända ner till staden Gela i Italien. För företag med butikslokaler i Östra Göteborg finns alltså goda kommunikationer till och från butiken, och dessutom ett gott kundunderlag i närheten.

Kända företag med lokaler eller butiker i Göteborg

Göteborg har varit, eller är, hemort för flera välkända företag. Bland dessa finns företag som haft butiker i Östra Göteborg, eller som har sina lokaler på andra platser i staden. AstraZeneca, ett multinationellt läkemedelsföretag med huvudkontoret i Cambridge, England. Företaget ligger bakom storsäljarna Losec och Nexium, läkemedel mot magsår. SKF, Svenska kullagerfabriken, har fortfarande sitt huvudkontor i Gamlestaden i Östra Göteborg. Företaget grundades 1907 och tillverkar kundanpassade lösningar inom kullager och tätningar. Butikskedjor med huvudkontor i Göteborg är bland annat Kappahl, Lindex, Intersport och MQ Stena Line, grundades i Göteborg 1962. Rederiet är nu verksamt i hela Europa och har omkring 5700, och har fortfarande sitt huvudkontor i Göteborg. Mölnlycke Health Care, tillverkar engångsprodukter för sjukvården. Främst för operation och sårbehandling men erbjuder även andra produktlösningar för vårdinrättningar.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks