arrow_upward

1 butik: Helsingborg

Helsingborg Sveriges åttonde största stad vars befolkning har ökat med runt 2000 invånare de senaste tre åren. Staden är en gammal industristad och med sitt strategiska läge nära kusten, men idag har även många mindre...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Utbudet av butikslokaler i Helsingborg ökar

Helsingborg eller som det tidigare stavades ”Hälsingborg” är tätorten i Helsingborgs kommun. Staden ligger i Skåne och har idag en befolkningsmängd på cirka 136 000 invånare. Idag är Helsingborg Sveriges åttonde största stad och befolkningen har ökat med runt 2000 invånare de senaste tre åren. Till ytan ligger kommunen på plats 219, av landets totalt 290 kommuner. Staden är en gammal industristad och med sitt strategiska läge nära kusten, men idag har även många mindre privata företag öppnat och bedriver sin verksamhet i Helsingborgs butikslokaler och andra lokaler. Detta gör kommunen till den mest sysselsatta i Skåne.

Een stadskärna som växer

Många stora företag har sitt säte i kommunen och har skapat många arbetstillfällen både direkt och indirekt mot stadens invånare med omnejd. IKEA har i många år haft sitt huvudkontor i staden där 1500 var anställda och var stadens största arbetsgivare under många år. Idag har kontoret flyttat ner till Malmö. Området mer än 10 000 företag registrerade där 90 av dem har mer än 50 personer anställda. Den största industrin är just nu handel och kommunikation och efterfrågan på butikslokaler i Helsingborg har ökat. Många av kommunens äldre industrier är fortfarande i drift b.la. Skånska superfosfat och svavelsyrefabrik AB, Boliden Kemi AB och Pharmcia och är bara några av områdets stoltheter.

Stora företag med butikslokaler i Helsingborg

Många viktiga Svenska varumärke kommer från kommunen. Några av de mest starka är Ramlösa som tillverkar mineralvatten, Zoegas och Tretorn. Andra företag som också har sin bas och butikslokaler i Helsingborg är nikotinföretaget Nicorette, förlaget Allers och Bostik som tillverkar lim. Med tanke på stadens strategiska läge har många viktiga företag valt att lägga sitt huvudkontor i kommunen b.la. Viktväktarna, Yves Rocher och Biltema.

De största arbetsgivarna i kommunen: Helsingborgs kommun 9 100 anställda Region Skåne 3675 anställda IKEA 1500 anställda (minskat efter flytten av huvudkontoret) Mc Neil 775 anställda Unilever Sverige 625 anställda Peab 525 anställda Rikspolisstyrelsen 475 anställda Becton – Dickson 375 anställda Yves Rocher 360 anställda DFDS 325 anställda Posten 325 anställda

Strategiskt läge för butikslokaler i Helsingborg

Kommunen har sedan länge varit en viktig handelsplats och trafikled till och från Europa. År 1832 fick staden en ordentlig hamn och är idag Sveriges näst största hamn efter Göteborgshamn. Färjesträckan mellan Helsingborg och Helsingör i Danmark är idag den tätaste linjen i världens och trafikeras av Scandlines och HH-Ferries färjor M/S Tycho Brahe, M/S Aurora af Helsingborg och M/S Hamlet, HH-Ferries med M/S Mercandia IV och M/S Mercandia VII. Den täta trafiken har gjort att turismen vuxit med caféer, restauranger, och butikslokaler i Helsingborg. De övriga trafikslagen är bra sammankopplade med hamnen och staden har anknytning både till E6:an och E20, i södergående och norrgående riktning. Staden är en knytpunkt för den skånska järnvägstrafiken med både SJ-tåg, Öresundståg, Råbanan och Skånebana och är en stort bidrag till kommunens goda näringsklimat.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks