arrow_upward

2 butiker: Trosa

I Trosa kommun bor det i dagsläget cirka 13 000 personer. Området är mycket populärt för turister, främst under sommarhalvåret. Eftersom staden ligger i anslutning till skärgården och har en gästhamn är det stor trafik just...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Butikslokaler i Trosa är en bra sommarverksamhet

Går du i tankar om att starta ett eget företag och letar efter den perfekta platsen att ha en butik på? Vill du utveckla din redan befintliga verksamhet med ytterligare en butik? Är sommarmånaderna extra attraktiva för dig? Då är en butikslokal i Trosa något som kan vara värt att ta reda på mer om för dig. Här kan du nämligen hyra lokaler som är speciellt anpassade för att skapa en bra butiksyta. Lokalerna är belägna på attraktiva lägen i staden som är gjorda för att vara lättillgängliga och dra till sig folk. Alla ställen är fina och öppna, med bra planlösningar. Du kan välja mellan olika storlekar på lokalerna, olika lägen beroende på vad du tänkt sälja samt med olika typer av butiksgrannar, närområde samt vilka tjänster och bekvämligheter som ska finnas runt omkring. Genom att skaffa din nästa butikslokal här kan du försäkra dig om att bli en del av ett positivt handelsområde, framförallt under sommarmånaderna.

Skaffa butikslokaler i det pittoreska Trosa

I Trosa kommun bor det i dagsläget cirka 13 000 personer. Området är mycket populärt för turister, främst under sommarhalvåret. Eftersom staden ligger i anslutning till skärgården och har en gästhamn är det stor trafik just där. Det finns en hel rad av pensionat, hotell och gästhus som är populära resmål under sommaren. Restauranger, caféer, kiosker och detaljhandel går bra under hela året men främst under sommaren. Företagsamheten i stan är stor, i vart femte hushåll finns en egen företagare. Andra arbetsplatser som dominerar är de kommunala verksamheterna såsom skola och vård. Men även privata aktörer inom industri- tjänste- och byggsektorn finns det många av. Eftersom Trosa ligger bra till med nära till flertalet stora städer är det också många som väljer att bosätta sig här på grund av de vackra och lugna miljöerna och sedan pendla till arbetet. Till Stockholm tar det ungefär en timme, liksom till Nyköping, Södertälje och Eskilstuna.

Trosa har ett bra utbud av butikslokaler

Butikslokaler i Trosa finns i en bred omfattning. Här kan du med säkerhet hitta det du letar efter och något som möter dina krav och önskemål. Att ha en fysisk butik är av största vikt för många företagare och inom många branscher. Verkar du inom handeln är det a och o att hitta en bra lokal eftersom kunder, samarbetspartners och andra intressenter uppskattar en butik att gå till. Man ökar sin trovärdighet och seriositet som företag om man har en butik. Dessutom är det i ett område som Trosa en självklarhet att ha en fysisk butik eftersom många turister och genomresande kommer just hit. En annan fördelaktig sak med att skaffa lokaler just här är prisbilden. Det går inte att jämföra en småstad med större städer vad gäller kostnader, här kan du med mindre medel förverkliga din dröm. Samtidigt som du kan vara säker på att det under semesterperioderna är folktätt och köpkraften är stark. Titta närmare på att hyra en butikslokal i Trosa och hitta den perfekta platsen för dig och ditt företag.

Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks